تفریق
Collapse
X
-
برچسب ها: هیچکدام
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
سلام
توی این عکس من همه رو بصورت دستی وارد کردم و تک تک ردیفها رو با این فرمول حساب کردم "=j2-k2" ، فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چطور چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
ممنون
[ATTACH=CONFIG]15092[/ATTACH]کامنت
-
سلام
توی این عکس من همه رو بصورت دستی وارد کردم و تک تک ردیفها رو با این فرمول حساب کردم "=j2-k2" ، فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چطور چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
ممنون
[ATTACH=CONFIG]15092[/ATTACH]
شما مانده هر ردیف رو میخواستین که خودتون فرمولش رو هم نوشتین.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
سلام
شما متاسفانه با مقدمات کسل آشنا نیستید !
پیشنهاد من گذراندن یه دوره یا خوندن یه کتاب یا مشاهده فیلم آموزشیه! (این یعنی این که آموزش ببینید)
و اما :
فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
از توابع آرایه ای هم میشه استفاده کرد که منطقی نیست!
چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
مثه :
sum(a1:a5)-sum(b1:b5)
ولی اگه منظور کم کردن تمامی مقادیز یه محدوده از هم هستش که به همراه مثال بالا در فایل نمونه قزار دادم!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
کامنت