ایجاد کاردکس به تعداد کالاها در یک شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad mehdi

• 2017/07/08
    • 13

ایجاد کاردکس به تعداد کالاها در یک شیت

سلام
    من یک فهرست از کالا ها در شیت اول دارم و میخواهم به اندازه کالاهای موجود در فهرست ، کاردکس در شیت دوم بسازم و سپس کاردکس مربوطه به کالای مربوط به خودش لینک شود در ضمن نمونه کاردکس درشیت دوم قرار دارد مثلا اگه 15 تا کالا درشیت اول دارم میخواهم 15 تا کاردکس تشکیل شود و اگه یک کالای دیگه به فهرست اضافه شد کاردکس آن نیز در شیت دوم تشکیل شود . ممنون میشم اگه راهنماییتون هم گام به گام و مو به مو باشد.
    سپاس
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

بجای اینکار در شیت اول همه دیتای خود را وارد نموده و در شیت دوم با ایجاد یک کاردکس گزارشگیری نمایید.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2017/07/09, 12:22.

کامنت

• mohammad mehdi

• 2017/07/08
      • 13

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

بجای اینکار در شیت اول همه دیتای خود را وارد نموده و در شیت دوم با ایجاد یک کاردکس گزارشگیری نمایید.
      مرسی از پاسخ خوبتون
      دو تا سوال : یکی اینکه نوار زرد رنگی در شیت گزارش در فایل بالا گذاشتید چه جوری درست کردید و سوال دیگه این که اگه بخوام کالای دیگه ای اضافه کنم باید چکار کنم
      سپاس

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

برای اضافه کردن کالای جدید به انتهای جدول اول کد کالا و نام کالا را اضافه کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled1.png
Views:	1
Size:	56.3 کیلو بایت
ID:	133250

برای ایجاد لیست کشویی

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	121.0 کیلو بایت
ID:	133251

کامنت

• mohammad mehdi

• 2017/07/08
          • 13

ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون (مخصوصا راهنمایی تصویری زیباتون)
          اگه میشه یه توضیحی درباره فرمولی =IFERROR(INDIRECT("'SHEET1'!I" & SMALL(IF($B$2=Table2[شرح کالا];ROW(Table2[شرح کالا]);"");ROW(B4)));"")که در شیت گزارش در سلول ها نوشته اید بدید ممنون میشم همین که معنییش کنید کافی است .
          بعد من میخوام یه فرم قبل از شیت 1 درست کنم (البته درست کردم ) که وقتی اطلاعات توی اون فرم وارد کردم در شیت 1 داخل جدول بشینه و وقتی جدول در شیت 1 پر شد جدول شیت 1 اتوماتیک یه سطر با شماره جدید درست کند
          با سپاس فراوان
          فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

فرمول بصورت آرایه ای میباشد با این قسمت فرمول، شماره اولین سطری که در شیت اول مساوی نام محصول سلول B2 شیت دوم باشد نمایش داده میشود

کد PHP:
            SMALL(IF($B$2=Table2[شرح کالا],ROW(Table2[شرح کالا]),""),ROW(A1)) 
            سپس با فرمول Indiret از شیت اول محتویات سلول و ستون مورد نظر فراخوانی میگردد.

کد PHP:
            INDIRECT("'SHEET1'!H" SMALL(IF($B$2=Table2[شرح کالا],ROW(Table2[شرح کالا]),""),ROW(A1))) 
            با فرمول iferror مشخص میکنم که اگر دیتای معادلی یافت نشد بجای نمایش N/A ، سلول را خالی بگذارد

کامنت

چند لحظه..