مقایسه یک ورک بوک با ورک بوک دیگر با تعداد شیت نامشخص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • psoltanpour

• 2017/01/09
    • 6

مقایسه یک ورک بوک با ورک بوک دیگر با تعداد شیت نامشخص

باسلام خدمت دوستان
    هرماه لیست اکسلی به من داده میشه از فروشگاه های شهرمون که برای پشتیبانی pos باید به اونا سربزنم.لیست کاملابه هم ریخته هست.من لیست دوره قبل رو براساس نام
    خیابان مرتب کرده ام(هر خیابان یک شیت شده ،تقریبا 30 تا شیت) حالا که لیست جدید دادن نمیخام نظم لیست قبلی به هم بریزه فقط میخوام دوتا لیست باهم مقایسه بشه وفروشگاههای
    جدید بر اساس نام خیابان به لیست قبلی اضافه بشه و اگه کارتخوانی جمع شده از لیست قدیمی حذف بشه چطور اینکار رو انجام بدم؟ در واقع دو تا ورک بوک دارم یکی فقط یه شیت داره یکی 30 تا
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام
    نمونه فایل از هر دو مورد ضمیمه سایت کنید

کامنت

• psoltanpour

• 2017/01/09
      • 6

فایل نمونه
      فایل های پیوست شده

کامنت

• psoltanpour

• 2017/01/09
        • 6

سلام دوستان حرفه ای کسی نتونست جوابی بده؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

بهتر است دیتای اولیه خود را در یک شیت کپی نموده و با یک رنگ مشخص نمایید و سپس دیتای جدید را زیر آن کپی نموده و با ابزار هایی که در فیلم پیوست نمایش داده شده ، نیاز خود را مرتفع کنید
          فایل های پیوست شده

کامنت

• psoltanpour

• 2017/01/09
            • 6

ممنون از جوابتون ،اگه دیتای اولیه تو یه شیت کپی بشه با vlookup هم میشه ولی اینکار با توجه به تعداد شیت بالا وقت گیره

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

نوشته اصلی توسط psoltanpour
              ممنون از جوابتون ،اگه دیتای اولیه تو یه شیت کپی بشه با vlookup هم میشه ولی اینکار با توجه به تعداد شیت بالا وقت گیره
              ساده ترین راه حل به این روش هستش که دیتای اولیه شما در یک شیت قرار بگیره و در کنار هر مشتری نام خیابان را نیز اضافه کنید که نیاز به یک شیت دیگر نباشد

کامنت

• psoltanpour

• 2017/01/09
                • 6

درسته ولی وقتی شما با 1800 فروشگاه سروکار دارید که توی 30 ،40 تا خیابان سطح شهر پخش هستن اینکار زمان بر هست احتمالا باتوجه به امکانات اکسل باید راه حل ساده تری هم باشه. اصلا راه حلی تو اکسل باید باشه ما بتونیم دوتا ورک بوک با تعداد شیت مشخص رو باهم مقایسه کنیم

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
                  • 798

سلام
                  اگه افیس 2013 رو نصب کرده باشین یک برنامه به نام spreadsheet compare نصب میشه که با اون میتونید فایل ها یرو مقایسه کتید
                  [CENTER]
                  [/CENTER]

کامنت

• psoltanpour

• 2017/01/09
                    • 6

نسخه آفیس من 2007 هست .فکر کنم با برنامه نویسی بشه انجام داد ولی من به vba مسلط نیستم. دوستانی که برنامه نویسی vba مسلط اند کمک کنن ممنون

کامنت

چند لحظه..