فایل اکسلی دارم حاوی مطالب زیاد دنبال راه حلی می گردم که بتوانم از این فایل اکسل مطالب خاص خودم را استخراج کنم بدون هیچ محدودیتی در انتخاب کلمات و ..... توضیح کامل اینکه می خواهم در یک شیت اطلاعات خودم باشد و در شیت دیگری اطلاعات خواسته شده یا فیلتر شده بر اساس نیاز من لطفا راهنمایی فرمایید.
اکسل هوشمند
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
فایل اکسلی دارم حاوی مطالب زیاد دنبال راه حلی می گردم که بتوانم از این فایل اکسل مطالب خاص خودم را استخراج کنم بدون هیچ محدودیتی در انتخاب کلمات و ..... توضیح کامل اینکه می خواهم در یک شیت اطلاعات خودم باشد و در شیت دیگری اطلاعات خواسته شده یا فیلتر شده بر اساس نیاز من لطفا راهنمایی فرمایید.برچسب ها: هیچکدام -
با عرض سلام خدمت استاد گرامی
نمونه فایل را گذاشتم در این فایل می خواهم عبارات های "سه درصد " "دودرصد " "چهار درصد" (بدون محدودیت انتخاب این کلمات ) از داخل ستون دیه جداشده و در شیت جدید درج شوند با تشکرفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
هوشمند ؟!!!!
متوجه منظورتون نمیشم با این که واضحه ولی کجا بیاد یا اصلا از این لیست حذف بشه!؟
خب من از نحوه محاسبه خبر ندارم ولی به نظر دیه یه مبلغ ثابتی باشه و با ضرب درصدی از اون بشه به نتیجه رسید دیگه چرا جدول!؟[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
با عرض سلام و ممنون از پاسخگویی
شاید من نتونستم منظورم را خوب برسونم جدول فقط برای مثال است اصلا بحث دیه مطرح نیست بحث اصلی من راه حلی است برای اینکه اکسل بیاید و از داخل این فایل کلمات کلیدی مثل سه درصد ، چهاردرصد ، یا هرکلمه ی که مدنظر باشد از داخل ستون دیه جدا کرده و در شیت دیگر سطرهای که این کلمات درآن ها به کار رفته باشد را بیاورد با تشکرکامنت
-
سلام
لطفا سوال اصلی و نمونه فایل مورد نظر رو بذارید!
در کل با فرمول های جستجو میشه انجام داد مثه :vlookup یا match و index[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
با سلام
در فایل پیوست با استفاده از ماکرو ، مورد مشخص شده از شیت اول در شیت دوم لیست میگردد.( هر دو نمونه فایل پیوست را بررسی کنید)
کد PHP:Sub test()
Sheet2.Range("A2:B1000").ClearContents
Z1 = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
Z2 = Cells(Rows.Count, "C").End(xlUp).Row
Set Rng1 = Range("A2:A" & Z1)
Set Rng2 = Range("C2:C" & Z2)
K = Sheet2.Cells(Sheet2.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row + 1
For Each CELL In Rng1
If CELL = Range("F1") Then
XX = CELL.Row
Range("A" & XX & ":B" & XX).Copy Destination:=Sheet2.Range("A" & K)
K = K + 1
End If
Next
'=========='
For Each CELL In Rng2
If CELL = Range("F1") Then
XX = CELL.Row
Range("C" & XX & ":D" & XX).Copy Destination:=Sheet2.Range("A" & K)
K = K + 1
End If
Next
Sheet2.Select
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2017/07/29, 10:49.کامنت
-
کامنت

کامنت