سلام. من یک سری اطلاعات از اینترنت جمع آوری کردم برای آپلود کردن در سایت خودم. به این صورت که اطلاعات رو از سایتهای مختلف در ستونهای اکسل که از قبل طراحی شده جاگذاری میکنم بعد فایل اکسل را به csv تبدیل و آپلود میکنم.
مشکلی که پیش آمده اینطور است که اعداد به صورت درست خوانده نمیشوند و با کاراکتر ؟ که قابل سرچ هم نیست جایگزین میشوند.
ستونهائی که فقط عدد بودند مثل شماره موبایل و ... با ضرب کردن عدد در 1 و جایگزین کردن درست شد. اما ستونهائی که شرح دارند به اینصورت اصلاح نمیشوند.
مثلا :
لباس مجلسي به تعداد محدود از سايز۳۶تا۴۴ کرايه داده مي شود
به شکل زیر نشان داده میشود :
لباس مجلسي به تعداد محدود از سايز؟؟تا؟؟ کرايه داده مي شود.
راه هائی که امتحان کردم :
اتقال به اکسس و دوباره اکسل و csv که در اکسس درست است ولی با انتقال به csv دوباره مشکل برمیگردد.
انتقال به فایل text و ذخیره با فرمتهای utf8 , unicode , ... که در همان فایل text مشکل نشان داده میشود.
ذخیره به عنوان web page که باز هم در خود صفحه وب مشکل وجود دارد.
چون حجم اطلاعات زیاد است و کاراکتر ? قابل سرچ نیست اصلاح دستی عملا زمان خیلی زیادی میبرد.
اگر کسی بتواند کمک کند ممنون میشوم.
مشکلی که پیش آمده اینطور است که اعداد به صورت درست خوانده نمیشوند و با کاراکتر ؟ که قابل سرچ هم نیست جایگزین میشوند.
ستونهائی که فقط عدد بودند مثل شماره موبایل و ... با ضرب کردن عدد در 1 و جایگزین کردن درست شد. اما ستونهائی که شرح دارند به اینصورت اصلاح نمیشوند.
مثلا :
لباس مجلسي به تعداد محدود از سايز۳۶تا۴۴ کرايه داده مي شود
به شکل زیر نشان داده میشود :
لباس مجلسي به تعداد محدود از سايز؟؟تا؟؟ کرايه داده مي شود.
راه هائی که امتحان کردم :
اتقال به اکسس و دوباره اکسل و csv که در اکسس درست است ولی با انتقال به csv دوباره مشکل برمیگردد.
انتقال به فایل text و ذخیره با فرمتهای utf8 , unicode , ... که در همان فایل text مشکل نشان داده میشود.
ذخیره به عنوان web page که باز هم در خود صفحه وب مشکل وجود دارد.
چون حجم اطلاعات زیاد است و کاراکتر ? قابل سرچ نیست اصلاح دستی عملا زمان خیلی زیادی میبرد.
اگر کسی بتواند کمک کند ممنون میشوم.
کامنت