سوال بسیار مهم در رابطه با استخراج از متن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pasargadplus
    • 2012/02/06
    • 1

سوال بسیار مهم در رابطه با استخراج از متن

با سلام
    من یک مشکل جدی در اکسل دارم لطفا کمک کنید
    من می خوام به صورت اتوماتیک از فایلی که براتون ارسال کردم ایمیل ها و شماره موبایل ها رو استخراج کنم و در یک سلول جداگانه کپی کنم
    این کار باید توسط یک ماکرو انجام بشه لطفا کمک کنید ممنون
    می توانید از این لینک دانلود کنید
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

RE: سوال بسیار مهم در رابطه با استخراج از متن

با سلام.
    برای اینچنین کارهائی،ابتدا شما باید شرایطی را برای ورود داده ها(شماره و ایمیل) تعیین کنید تا از طریق همین شرایط برای تشخیص آنها استفاده کنید.

برای مثال: در فرم زیر ماکرو ،سلولهائی رو به عنوان ایمیل میشناسه که اولاً تعداد کارکتر های آن بیشتر یا مساوی 7 باشد و دوماً در بین آنها کاراکتر "@" استفاده شده باشد.
    هر چه شرایط ورود داده ها بیشتر باشد ، دقت تشخیص هم بالاتر میره(دلیل دیر جواب دادن،بی ربط بودن انجمن با نوع سئوال بود و این سئوال رو هم اتقاقی دیدم.).

تفکیک
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• rezajaberpour

• 2013/10/07
      • 38
      • 0.00

دوست گرامی شما باید از برنامه نویسی طرف مقابل هم اطلاع داشته باشید تا بتوانید فایل های مربوطه را از بانک اطلاعات آن استخراج نمائید به عنوان مثال :
      notepad|reza!open= شما این متن را در یک سلول کپی و اجرا نمائید( دوبار روی آن کلیلک نمائید) می بینید که یک فایل text به نام reza برای شما ذخیره می کند .
      برای بدست آوردن اطلاعات داخل فایل نیز همینطور است شما باید فیلدها و نام های بانک اطلاعات برنامه مربوطه را بشناسید و سپس با همین فرمول که ارائه کردم به شما در هر سلولی که خواستید گزارش می دهد.

----------+++++++********* این متن را notepad|reza!open= در یک سلول کپی کنید ********+++++++----------

کامنت

• shadpoo
        • 2014/05/10
        • 2

سلام
        دوست عزیز این موردی که مثال زدید یعنی استفاده از این عبارت "notepad|reza!open=" چه جاهایی می تونه مورد استفاده قرار بگیره و به چه دردی می خوره؟ نمونه ای می تونید مثال بزنید از کاربرد چنین چیزی؟
        ممنون

کامنت

چند لحظه..