جستجوی بیت تاریخ با شرط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Badsector

• 2017/08/19
    • 6

پرسش جستجوی بیت تاریخ با شرط

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان گرامیسوال در مورد محاسبه یا جمع بین تاریخ ها داشتم .
    فرض کنید من از تاریخ 1392/2/12 تا 1396/4/28 عده ای را عضو کرده ام و می خواهم بدانم که چطور می توانم انها را دسته بندی کنم . یعنی من می خواهم که انهایی که کمتر از 6 ماه عضو شده اند را پیدا کنم و همچنین کمتر از 1 سال و کمتر از 2 سال و کمتر از 3 سال و انهایی هم که بیشتر از 3 سال هستند را در پایان نمایش دهد . اسن ترتیب برای من مهمه و می خوام بدونم که چطور باید این کار را انجم بدهم .
    -------------------------------
    6 ماه >
    1 سال>
    2سال>
    3سال>
    بیش از سه سال >
    -------------------------------

ممنون میشم که کمکم کنین .
    با تشکر از شما
  • Amir Mohsenpour

• 2010/02/10
    • 146
    • 53.33

سلام
    وقتی شرط میزارید کمتر از یکسال و در جای دیگه شرط دارید کمتر از 6 ماه خوب این کمتر از 6 ماهها هم در اون شرط قرار می گیرند...
    اگر میخواید شرطی بسازید که تعداد نفرات در شرط بعدی تکرار نشوند باید بگید (کمتر از یکسال و بیشتر از 6 ماه)
    (کمتر از 2 سال و بیشتر از یکسال) و غیره
    امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم .
    [align=center]با تشکر
    امیر محسن پور[/align]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در فایل پیوست اختلاف تاریخ ثبت شده با تاریخ روز جاری بر حسب روز و سال و ماه نمایش داده شده است
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Mohsenpour

• 2010/02/10
        • 146
        • 53.33

البته توی پاسخی که استاد عزیزمون Iranweld دادن از ماژول نوشته شده توسط استاد فرشید میدانی استفاده شده که فرمول J_Diff و J_Today رو اجرایی کنید ولی بخودی خود این فرمولها توی اکسل وجود ندارند ..پس برای استفاده از این فایل یا باید همین فایل اکسل که ماژولها توش کپی شده رو استفاده کنید و یا از Add-In استاد فرشید میدانی استفاده کنید.
        با تشکر از استاد گرامی Iranweld
        [align=center]با تشکر
        امیر محسن پور[/align]

کامنت

چند لحظه..