انتقال مبلغ قسط از جدول 1 به جدول 2.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zarei175

• 2017/01/23
    • 7
    • 60.00

پرسش انتقال مبلغ قسط از جدول 1 به جدول 2.

با سلام
    جدولی دارم مشابه جدول زیر.
    کد وام نوع وام مبلغ قسط
    1001 الف 123
    1002 ب 1234
    1003 پ 12345
    می خوام با توجه به کد وام مبلغ قسط شناسایی بشه و در جدول زیر قرار بگیره. از چه توابعی و چگونه باید استفاده بشه؟ البته شاید لازمه باشه بگم که آیتم های جدول 1 از ماهی به ماه دیگر ممکنه کم و زیاد بشن ولی کدها تغییر نمی کنن و هر وام کد مخصوص به خودش رو داره و بنابراین باید شناسایی فقط از طریق کدها صورت بگیره.

مبلغ قسط نوع وام و توضیحات
    ب و ................
    الف و .................
    پ و ..................
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

دوست عزیز شما می تونید از سری توابع جستجو استفاده کنید مثلا تابع vlookup

بهتره نگاهی هم به لینک زیر بیندازید

جستجو
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

نمونه فایل ضمیمه سایت کنید که خواسته شما در آن مشخص شده باشد

کامنت

• zarei175

• 2017/01/23
        • 7
        • 60.00

فایلی که مد نظر هست رو پیوست کردم. توی این فایل، من دو شیت دارم یکی کسورات و دیگری نامه کسورات که در حقیقت نامه ای هست که من به بانک ارسال می کنم. می خوام مثلا در سلول c12 از شیت نامه کسورات، مبلغ قسط مربوط به فروشگاه برادران مافی که در ردیف 27 شیت کسورات درج شده، قرار گیرد.
        گفتن این نکته ضروریه که کار من با تابع vlookup به شکل معمولی اون راه نمی افته به این دلیل که در تابع vlookup، من مثلا برای به دست آوردن سلول c12 که در بالا به اون اشاره شد، سلول A27 از شیت کسورات که در اینجا مربوط به فروشگاه برادران مافی هست رو برای جستجو به تابع میدم و در صورتی که ترتیب لیست کسورات در ماههای بعد تغییر کنه اونوقت سلول A27 دیگر نمایانگر فروشگاه مذکور نیست. پس دقیقا لازمه که جستجو بر اساس کد صورت بگیره نه بر اساس سلولی که این کد فعلا در اون قرار داره.
        فایل های پیوست شده
        Last edited by zarei175; 2017/08/26, 15:29.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

با کامل کردن شیت کسورات مانند فایل نمونه ، با وارد کردن کد مربوطه آیتمهای مورد نظر فراخوانی میگردد
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..