با سلام
من یه پروژه دارم که در اون یک سری خریدار امدن واحد مجتمع خریدن در طبقات مختلف و تعداد واحد های مختلف
ستون اول تعداد طبقات هست که از 1 تا 12 هست
در ستون دوم تعداد واحد های هر طبقه هست که از 1 تا 50 هست
در ستون سوم بازهای زمانی مختلف در سال هست که خریدارهای خریدن و از 1 تا 52 هست
حالا میخام برای هر طبقه یه ماتریس جدا درست کنم که میشه یه ماتریس 50 در 52 تایی که ببینیم کدوم واحد ها خریداری شدن و کدوم ها هنوز فروش نرفتن. یه مثال کوچک میزنم.
------------------------------------------
مثلا یه ساختمون دارم 3 طبقه هر طبقه 5 واحد دارد و میتونیم در سال هم هر واحد رو در هر فصل اجاره بدیم.
حالا مشتری هایی امدن و این واحد هارو خریدن اینجوری شده اطلاعاتمون
---------------------------------------------------------
جواب این مسئله میشه یه ماتریس 5 (تعداد واحده ها) در 4 (تعداد فصل های در سال) و جوابش این جوری میشه
-----------------------------------------------
حالا این وسط ممکنه یه واحد رو توی یک فصل خاص اشتباهی به دو سه نفر فروخته باشیم. این رو هم باید خودش ارور بده که حاجی ریدی با این فروختنت :/
دمتون گرم
من یه پروژه دارم که در اون یک سری خریدار امدن واحد مجتمع خریدن در طبقات مختلف و تعداد واحد های مختلف
ستون اول تعداد طبقات هست که از 1 تا 12 هست
در ستون دوم تعداد واحد های هر طبقه هست که از 1 تا 50 هست
در ستون سوم بازهای زمانی مختلف در سال هست که خریدارهای خریدن و از 1 تا 52 هست
حالا میخام برای هر طبقه یه ماتریس جدا درست کنم که میشه یه ماتریس 50 در 52 تایی که ببینیم کدوم واحد ها خریداری شدن و کدوم ها هنوز فروش نرفتن. یه مثال کوچک میزنم.
------------------------------------------
مثلا یه ساختمون دارم 3 طبقه هر طبقه 5 واحد دارد و میتونیم در سال هم هر واحد رو در هر فصل اجاره بدیم.
حالا مشتری هایی امدن و این واحد هارو خریدن اینجوری شده اطلاعاتمون
کدام فصل | شماره واحد | طبقه | نام مشتری |
1 | 5 | 2 | علی |
2 | 2 | 2 | علی |
4 | 4 | 2 | حسن |
3 | 2 | 2 | حسین |
جواب این مسئله میشه یه ماتریس 5 (تعداد واحده ها) در 4 (تعداد فصل های در سال) و جوابش این جوری میشه
فصل 4 | فصل 3 | فصل 2 | فصل 1 | |
- | - | - | - | واحد 1 |
- | خریده | خریده | - | واحد 2 |
- | - | - | - | واحد 3 |
خریده | - | - | - | واحد 4 |
- | - | - | خریده | واحد 5 |
حالا این وسط ممکنه یه واحد رو توی یک فصل خاص اشتباهی به دو سه نفر فروخته باشیم. این رو هم باید خودش ارور بده که حاجی ریدی با این فروختنت :/
دمتون گرم
کامنت