جستجوی چند مرحله ایی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mosipishi
    • 2017/09/16
    • 2

جستجوی چند مرحله ایی

با سلام
    من یه پروژه دارم که در اون یک سری خریدار امدن واحد مجتمع خریدن در طبقات مختلف و تعداد واحد های مختلف
    ستون اول تعداد طبقات هست که از 1 تا 12 هست
    در ستون دوم تعداد واحد های هر طبقه هست که از 1 تا 50 هست
    در ستون سوم بازهای زمانی مختلف در سال هست که خریدارهای خریدن و از 1 تا 52 هست

حالا میخام برای هر طبقه یه ماتریس جدا درست کنم که میشه یه ماتریس 50 در 52 تایی که ببینیم کدوم واحد ها خریداری شدن و کدوم ها هنوز فروش نرفتن. یه مثال کوچک میزنم.
    ------------------------------------------
    مثلا یه ساختمون دارم 3 طبقه هر طبقه 5 واحد دارد و میتونیم در سال هم هر واحد رو در هر فصل اجاره بدیم.
    حالا مشتری هایی امدن و این واحد هارو خریدن اینجوری شده اطلاعاتمون

کدام فصل شماره واحد طبقه نام مشتری
    1 5 2 علی
    2 2 2 علی
    4 4 2 حسن
    3 2 2 حسین
    ---------------------------------------------------------
    جواب این مسئله میشه یه ماتریس 5 (تعداد واحده ها) در 4 (تعداد فصل های در سال) و جوابش این جوری میشه

فصل 4 فصل 3 فصل 2 فصل 1
    - - - - واحد 1
    - خریده خریده - واحد 2
    - - - - واحد 3
    خریده - - - واحد 4
    - - - خریده واحد 5
    -----------------------------------------------
    حالا این وسط ممکنه یه واحد رو توی یک فصل خاص اشتباهی به دو سه نفر فروخته باشیم. این رو هم باید خودش ارور بده که حاجی ریدی با این فروختنت :/

دمتون گرم
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

با درود فراوان
    این نیاز به ایجاد یک دیتابیس هست که در یک شیت ایجاد کنید ایجاد یک برنامه برای ورود اطلاعات و انجام خرید و فروش و گزارشگیری و رعایت نکاتی که از بروز اشتباه در خریدو و فرش جلوگیری کند
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• mosipishi
      • 2017/09/16
      • 2

اقا مردونگی کنید یکی بگه جواب این مسئله رو
      وگرنه اخراج میشم ها :63::63::63:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط shamsololama
      با درود فراوان
      این نیاز به ایجاد یک دیتابیس هست که در یک شیت ایجاد کنید ایجاد یک برنامه برای ورود اطلاعات و انجام خرید و فروش و گزارشگیری و رعایت نکاتی که از بروز اشتباه در خریدو و فرش جلوگیری کند
      اخه خرید و فروش تمام شده
      و این فایل رو بهه من دادن که گزارش بدم
      الان این رو چکارش کنم ؟

کامنت

• mmahdih

• 2011/05/09
        • 150
        • 49.00

نوشته اصلی توسط mosipishi
        با سلام
        من یه پروژه دارم که در اون یک سری خریدار امدن واحد مجتمع خریدن در طبقات مختلف و تعداد واحد های مختلف
        ستون اول تعداد طبقات هست که از 1 تا 12 هست
        در ستون دوم تعداد واحد های هر طبقه هست که از 1 تا 50 هست
        در ستون سوم بازهای زمانی مختلف در سال هست که خریدارهای خریدن و از 1 تا 52 هست

حالا میخام برای هر طبقه یه ماتریس جدا درست کنم که میشه یه ماتریس 50 در 52 تایی که ببینیم کدوم واحد ها خریداری شدن و کدوم ها هنوز فروش نرفتن. یه مثال کوچک میزنم.
        ------------------------------------------
        مثلا یه ساختمون دارم 3 طبقه هر طبقه 5 واحد دارد و میتونیم در سال هم هر واحد رو در هر فصل اجاره بدیم.
        حالا مشتری هایی امدن و این واحد هارو خریدن اینجوری شده اطلاعاتمون

کدام فصل شماره واحد طبقه نام مشتری
        1 5 2 علی
        2 2 2 علی
        4 4 2 حسن
        3 2 2 حسین
        ---------------------------------------------------------
        جواب این مسئله میشه یه ماتریس 5 (تعداد واحده ها) در 4 (تعداد فصل های در سال) و جوابش این جوری میشه

فصل 4 فصل 3 فصل 2 فصل 1
        - - - - واحد 1
        - خریده خریده - واحد 2
        - - - - واحد 3
        خریده - - - واحد 4
        - - - خریده واحد 5
        -----------------------------------------------

دمتون گرم
        سلام
        اگر جدولتون مشابه جدول نمونه که گذاشتید هست و یک فصل خاص رو بخواید میتونید از PivotTable استفاده کنید در غیر اینصورت به فرمایش دوست عزیزمون می بایست دیتابیس رو ایجاد کنید.
        [color=#800000][size=small]خدايا تقدير دوستانم را زيبا بنويس تا من جز لبخند از آنها ديگري چيزي نبينم[/size][/color]

کامنت

چند لحظه..