سوال
Collapse
X
-
سلام
فرمولتون چیه دوست عزیز؟ سلولی که منفی میکنید کجای فرمولتون استفاده کردین؟ -
یه فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشم.کامنت
-
*فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشمکامنت
-
خیلی اتفاق بعیدی هست. لطفا یک فایل بدین شاید با فایل بشه فهمید مشکل از کجاست*فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشمکامنت
-
ارسال فایل
مشکلی که گفتم درشیت خردادماه هست(قسمت اضافات وکسورات).ممنون ازتوجهتون.فایل ارسال میکنمفایل های پیوست شدهLast edited by Kiana; 2017/10/16, 10:07.کامنت

کامنت