سوال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Kiana

• 2017/10/15
    • 5

سوال

استفاده از عدد منفی داخلِ سلول در یه فرمول پیغامvalueبه من میده.میدونم این پیغام زمانی بوجودمیادکه عبارت نادرست یا...درفرمول بکارببریم،ولی من فقط عدد مثبت درون سلول تبدیل به منفی کردم،چرا این خطا رخ میده؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط Kiana
    استفاده از عدد منفی داخلِ سلول در یه فرمول پیغامvalueبه من میده.میدونم این پیغام زمانی بوجودمیادکه عبارت نادرست یا...درفرمول بکارببریم،ولی من فقط عدد مثبت درون سلول تبدیل به منفی کردم،چرا این خطا رخ میده؟

سلام
    فرمولتون چیه دوست عزیز؟ سلولی که منفی میکنید کجای فرمولتون استفاده کردین؟

کامنت

• Kiana

• 2017/10/15
      • 5

یه فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشم.

کامنت

• Kiana

• 2017/10/15
        • 5

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

سلام
        فرمولتون چیه دوست عزیز؟ سلولی که منفی میکنید کجای فرمولتون استفاده کردین؟
        *فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط Kiana
          *فرمول دستی که خودم به سلول دادم.ینی به این شکل۳۱*(۱۸۰۰۰۰/۳۱-)=،عدد منفیِ سلول اولُ تقسیم بر یه عدد مثبت کردم و دوباره ضربدر یه عدد مثبت دیگه(که این عدد مثبت همیشه برابر با عدد مخرج نیست ومتغیر هست،اینجا استثنائا هردو۳۱شده).امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم وشفاف سوالم بازگو کرده باشم
          خیلی اتفاق بعیدی هست. لطفا یک فایل بدین شاید با فایل بشه فهمید مشکل از کجاست

کامنت

• Kiana

• 2017/10/15
            • 5

ارسال فایل

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
            خیلی اتفاق بعیدی هست. لطفا یک فایل بدین شاید با فایل بشه فهمید مشکل از کجاست
            مشکلی که گفتم درشیت خردادماه هست(قسمت اضافات وکسورات).ممنون ازتوجهتون.فایل ارسال میکنم
            فایل های پیوست شده
            Last edited by Kiana; 2017/10/16, 10:07.

کامنت

• admin

• 2013/09/06
              • 229
              • 72.00

شما تو سلول y13 به اشتباه عدد منفی رو تایپ کردید ، مجدد تایپ کنید و اول با منفی شروع کنید نوشتن عدد رو درست میشه

کامنت

• Kiana

• 2017/10/15
                • 5

بله.کاملا درست میفرمایید.قبل از ارسال پاسخ جنابعالی یکی ازاساتید همین راهنمایی انجام دادن ومشکل برطرف شد.از وقت وانرژی که گذاشتید بینهایت سپاسگذارم

کامنت

چند لحظه..