بنده میخوام یک هایپر لینک رو که فرمولش رو داخل یک سلول اکسل نوشتم و این هایپرلینک یک قایل pdf رو داخل محیط ویندوز باز میکنه رو توسط یک کد در vba باز کنم.. یعنی با فشردن یک کلید فشاری هایپرلینک داخل اون سل اجرا شه و فایل باز شه.. واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه..
Vba و اجرای هایپرلینک یک سل اکسل
Collapse
X
-
با سلام و احترام..
بنده میخوام یک هایپر لینک رو که فرمولش رو داخل یک سلول اکسل نوشتم و این هایپرلینک یک قایل pdf رو داخل محیط ویندوز باز میکنه رو توسط یک کد در vba باز کنم.. یعنی با فشردن یک کلید فشاری هایپرلینک داخل اون سل اجرا شه و فایل باز شه.. واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه..برچسب ها: هیچکدام -
سلام کد زیر دستور باز کردن فایل PDF است. میتونی مسیری که فایل اکسل تون در آن قرار دارد را جایگزین مسیر فعلی "C:\Users\plan-st-131\Documents\Book1.pdf" کنید تا فایل PDF مورد نظرتون رو فرا خوانی کند.با سلام و احترام..
بنده میخوام یک هایپر لینک رو که فرمولش رو داخل یک سلول اکسل نوشتم و این هایپرلینک یک قایل pdf رو داخل محیط ویندوز باز میکنه رو توسط یک کد در vba باز کنم.. یعنی با فشردن یک کلید فشاری هایپرلینک داخل اون سل اجرا شه و فایل باز شه.. واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه..
()Private Sub CommandButton1_Click
Range("B1").Select
"ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Selection, Address:= "C:\Users\plan-st-131\Documents\Book1.pdf
Range("B1").Select
Selection.Hyperlinks(1).Follow NewWindow:=False, AddHistory:=True
Range("B1").Delete
End SubLast edited by مصطفی رجبی; 2017/10/30, 10:30. -
سلام آقای رجبی.. واقعا سپاسگزادم.. من نزدیک به هزارتا هایپرلینک داخل اکسل نوشتم.. فقط میخوام بتونم از داخل vba کلیک شن تا ران بشن..ممنون میشم اگه بشه کمکم کنیدکامنت
-
کامنت
-
-
-
-
کامنت

کامنت