Vba و اجرای هایپرلینک یک سل اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • khezri_sadegh

• 2017/10/28
    • 5

پرسش Vba و اجرای هایپرلینک یک سل اکسل

با سلام و احترام..
    بنده میخوام یک هایپر لینک رو که فرمولش رو داخل یک سلول اکسل نوشتم و این هایپرلینک یک قایل pdf رو داخل محیط ویندوز باز میکنه رو توسط یک کد در vba باز کنم.. یعنی با فشردن یک کلید فشاری هایپرلینک داخل اون سل اجرا شه و فایل باز شه.. واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه..
  • مصطفی رجبی

• 2015/05/24
    • 73
    • 47.00

نوشته اصلی توسط khezri_sadegh
    با سلام و احترام..
    بنده میخوام یک هایپر لینک رو که فرمولش رو داخل یک سلول اکسل نوشتم و این هایپرلینک یک قایل pdf رو داخل محیط ویندوز باز میکنه رو توسط یک کد در vba باز کنم.. یعنی با فشردن یک کلید فشاری هایپرلینک داخل اون سل اجرا شه و فایل باز شه.. واقعا ممنون میشم کسی کمکم کنه..
    سلام کد زیر دستور باز کردن فایل PDF است. میتونی مسیری که فایل اکسل تون در آن قرار دارد را جایگزین مسیر فعلی "C:\Users\plan-st-131\Documents\Book1.pdf" کنید تا فایل PDF مورد نظرتون رو فرا خوانی کند.
    ()Private Sub CommandButton1_Click
    Range("B1").Select
    "ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Selection, Address:= "C:\Users\plan-st-131\Documents\Book1.pdf
    Range("B1").Select
    Selection.Hyperlinks(1).Follow NewWindow:=False, AddHistory:=True
    Range("B1").Delete

End Sub
    Last edited by مصطفی رجبی; 2017/10/30, 10:30.

کامنت

• khezri_sadegh

• 2017/10/28
      • 5

سلام آقای رجبی.. واقعا سپاسگزادم.. من نزدیک به هزارتا هایپرلینک داخل اکسل نوشتم.. فقط میخوام بتونم از داخل vba کلیک شن تا ران بشن..ممنون میشم اگه بشه کمکم کنید

کامنت

• مصطفی رجبی

• 2015/05/24
        • 73
        • 47.00

سلام آقای رجبی.. واقعا سپاسگزادم.. من نزدیک به هزارتا هایپرلینک داخل اکسل نوشتم.. فقط میخوام بتونم از داخل vba کلیک شن تا ران بشن..ممنون میشم اگه بشه کمکم کنید
        سلام شما کد نوشته شده رو در CommandButton کپی کنید .

کامنت

• khezri_sadegh

• 2017/10/28
          • 5

اقای رجبی در این صورت باید هر ۱۰۰۰ تا آدرس در دوباره توی vba بنویسم. درسته؟

کامنت

• مصطفی رجبی

• 2015/05/24
            • 73
            • 47.00

اقای رجبی در این صورت باید هر ۱۰۰۰ تا آدرس در دوباره توی vba بنویسم. درسته؟
            بستگی داره اگه فایل های PDF شما در یک پوشه قرار دارن و نام گذاری فایل های PDF از یک منطق عددی پیروی کند میشه با کدنویسی حلقه For حل کرد.
            Last edited by مصطفی رجبی; 2017/10/30, 13:21.

کامنت

• khezri_sadegh

• 2017/10/28
              • 5

اقای رجبی یعنی هیچ راهی نداره من همون هایپرلینک ها رو فقط Run کنم؟؟

کامنت

• مصطفی رجبی

• 2015/05/24
                • 73
                • 47.00

اقای رجبی یعنی هیچ راهی نداره من همون هایپرلینک ها رو فقط Run کنم؟؟
                ]چرا راه که داره یه مقدار زمان صرف کنید، تو اینترنت موضوع مورد نظرتون رو سرچ کنین حتما به جواب میرسین. موفق باشید

کامنت

چند لحظه..