پرینت در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

[حل شده] پرینت در اکسل

باسلام خدمت دوستان

مشکلی که من دارم از این قراره:

وقتی فایل اکسل رو میخوام پرینت بگیرم اون خطهای آبی فرضی بابت پرینت که مشخص میکنه چندصفحه هست یا چند ردیف درچند صفحه پرینت میشه مشکل دارد. توی یک صفحه 5 ردیفه توی صفحه بعدی 3 ردیف و الی آخر.....
    میخوام یه تنظیماتی باشه که هر 10 ردیف یا 20 ردیف را توی یک صفحه پرینت بگیره . بصورت دستی مشکل دارم که نمیشه .
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

سلام
    فایلتونو اینجا یزارید ببینیم چه شکلیه تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      خط آبي انتهاي صفحه اول را گرفته و تا انتهاي کل صفحات بکشيد تا همه متن در يک صفحه قرار بگيرد، سپس به پيج ستاپ رفته و درصد پرينت را 100 درصد کنيد، به اين طريق تمام تنظيمات قبلي که مثلا" يک صفحه دو رديف و يک صفحه 10 رديف و .... بوده پاک مي شه و مجددا" خود اکسل بنابر حاشيه ها و ... خودش صفحه بندي مي کنه، ولي اگر بخواهيد مثلا" هر 10 يا 20 رديف را در يک صفحه پرينت بگيرد بايد دستي تنظيم کنيد، يا اينکه همانطور که دوستمان آقا ميثم گفته اند فايل را بفرستيد ببينيم چه مي شود کرد!
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• arash4041

• 2013/01/06
        • 109

باتشکر از دوستان عزیز. طبق راهنمایی آقای علی پارسایی مشکل بنده حل شده .ممنونم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط arash4041
          باتشکر از دوستان عزیز. طبق راهنمایی آقای علی پارسایی مشکل بنده حل شده .ممنونم
          دوست عزیز لطفا تاپیکتون رو حل شده کنید

کامنت

چند لحظه..