انتقال یک ستون از شیت 1 به شیت 2

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • princenothing

• 2015/12/27
    • 23
    • 49.00

[حل شده] انتقال یک ستون از شیت 1 به شیت 2

با سلام خدمت اساتید
    من یه شیت با تعداد ردیف خیلی زیادی دارم که هر کدوم تاریخ انجام خاص خودش رو داره، تاریخ ها تکراری هم هست، مثلا باید مورد 4 و 10 در تاریخ 96/10/21 انجام بشن
    می خواستم ببینم روشی وجود داره که با تعیین تاریخ در شیت دوم، تمام تاریخ ها رو از شیت اول بخونه و هرکدوم که مربوط به بعد از تاریخ مورد نظر بود رو در شیت دوم لیست کنه؟Click image for larger version

Name:	Untitled-2.jpg
Views:	1
Size:	530.1 کیلو بایت
ID:	146805
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

توضیح : از یک ستون کمکی استفاده شده ، فرمول ها آرایه ای می باشد و باید رعایت شود ( برای آرایه شدن فرمول کلید های Ctrl+Shift+Enter را فشار دهید )

در شیت 2 نیز این دستورات آورده شده است.

موفق باشید میر
    فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

سلام
      بنظرم تنها راهش که سرعت بالایی داشته باشه اینه که با pivot table و کمک گرفتن از vb اینکارو بکنید .
      اول با pivot table ریز حسابتونو بر حسب تاریخ باز کنید بعد ردیف تاریخهای اضافی رو با VB حذف کنید .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• princenothing

• 2015/12/27
        • 23
        • 49.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
        با سلام

توضیح : از یک ستون کمکی استفاده شده ، فرمول ها آرایه ای می باشد و باید رعایت شود ( برای آرایه شدن فرمول کلید های Ctrl+Shift+Enter را فشار دهید )

موفق باشید میر
        ممنون از وقتی که گذاشتید
        این کاملا همون چیزیه که منظور من بود. اما مشکلی که من دارم وقتی انتقالش می دم به شیت خودم، هیچی نشون نمیده، در واقع عمل نمی کنه
        اگر نکته ی خاصی رو داره که باید رعایت کنم، لطف کنید بهم توضیح مختصری بدین
        بازم ممنونم

کامنت

• princenothing

• 2015/12/27
          • 23
          • 49.00

با سلام

موفق باشید میر
          { و } که در ابتدا و انتهای فرمول اومده چه کارایی داره؟
          وقتی می خوام فرمول ها رو در بازه های بیشتری اعمال کنم، خود به خود پاک می شه و سلول که روش کلیک کردم سفید می شه.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با تبدیل ستون تاریخ به مقدار عددی براحتی میتوانید با فیلتر کردن محدوده تاریخ را انتخاب کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	117.6 کیلو بایت
ID:	133684
            فایل های پیوست شده

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
              • 699

با سلام

دوست عزیز

آکولادها نماد آرایه ای بودن فرمول است و همانطور که در توضحیات بیان کرده بودم ازطریق
              توضیح : ( برای آرایه شدن فرمول کلید های Ctrl+Shift+Enter را فشار دهید )
              ایجاد میشود .
              در مورد نکته خاص این فرمول بله این فرمول بر اساس شناسایی مقدار ردیفها مقدار را بر میگرداند
              مثلا عدد 2+ یعنی از سومین ردیف شروع به شناسایی بکن ( منظور از شناسایی برگرداندن شماره ردیف در صورت برقراری شرط) شما میتوانید این مقدار را تغییر دهید.
              نکته دوم درindex است و جهت انتخاب اینکه کدام ستون مقدارش برگردانده شود استفاده میشود .
              چنانچه باز مشکل داشتید اصل فایل خود را به ایمیل Majid_mx4@yahoo.com ارسال کنید.

موفق باشید میر

کامنت

• princenothing

• 2015/12/27
                • 23
                • 49.00

با سلام

دوست عزیز

آکولادها نماد آرایه ای بودن فرمول است و همانطور که در توضحیات بیان کرده بودم ازطریق
                توضیح : ( برای آرایه شدن فرمول کلید های Ctrl+Shift+Enter را فشار دهید )
                ایجاد میشود .
                در مورد نکته خاص این فرمول بله این فرمول بر اساس شناسایی مقدار ردیفها مقدار را بر میگرداند
                مثلا عدد 2+ یعنی از سومین ردیف شروع به شناسایی بکن ( منظور از شناسایی برگرداندن شماره ردیف در صورت برقراری شرط) شما میتوانید این مقدار را تغییر دهید.
                نکته دوم درindex است و جهت انتخاب اینکه کدام ستون مقدارش برگردانده شود استفاده میشود .
                چنانچه باز مشکل داشتید اصل فایل خود را به ایمیل Majid_mx4@yahoo.com ارسال کنید.

موفق باشید میر
                ممنونم از لطفتون.
                اطلاعات من از آرایه ها ضعیفه که باید مطالعه کنم و بیشتر اطلاعات بدست بیارم.
                حالا روش کار میکنم اگر باز به مشکل خوردم با شما تماس میگیرم.
                باز هم ممنونم از وقتی که گذاشتید

کامنت

چند لحظه..