ایجاد لینک بدون تغییر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faezeh32
    • 2018/01/13
    • 3

[حل شده] ایجاد لینک بدون تغییر

سلام
    شاید سوالم قدیمی باشه ولی چون در قسمت تاپیک ها چیزی پیدا نکردم و یک سوال که پیدا شد به دلیل قدیمی بودن نتونستم از فایلهای مرتبط استفاده کنم دوباره سوالم رو میپرسم:

یک فایل اکسل دارم که لیست یک سری از فایلهای pdf هست و همه فایل های pdf رو بهش لینک کردم میخوام فایل اکسل رو همراه با pdf ها به سیستم دیگه منتقل کنم همون طوری که گفته بودید از Path استفاده کردم ولی بازم نشد.
    اگر امکانش باشه راهنماییم کنید بسیار ممنونم
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط faezeh32
    سلام
    شاید سوالم قدیمی باشه ولی چون در قسمت تاپیک ها چیزی پیدا نکردم و یک سوال که پیدا شد به دلیل قدیمی بودن نتونستم از فایلهای مرتبط استفاده کنم دوباره سوالم رو میپرسم:

یک فایل اکسل دارم که لیست یک سری از فایلهای pdf هست و همه فایل های pdf رو بهش لینک کردم میخوام فایل اکسل رو همراه با pdf ها به سیستم دیگه منتقل کنم همون طوری که گفته بودید از Path استفاده کردم ولی بازم نشد.
    اگر امکانش باشه راهنماییم کنید بسیار ممنونم

سلام دوست عزيز

اين فرمول پوشه اي كه فايل اكسل در اون قرار داره رو بهتون ميده. از اين فرمول كمك بگيريد و هايپيرلينك هاتون رو بسازيد.
    کد:
    =LEFT(CELL("filename"),FIND("[",CELL("filename"))-1)
    ميتونين از اين فرمول در name manager هم استفاده كنيد كه كارتون راحت تر باشه

درضمن لطف كنيد در تاپيكي كه قديمي بوده و فايل هاي ضميمش كار نميكرده اعلام بفرماييد كه فايل ضميمه كار نميكنه تا فايل ها رو اصلاح كنم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در فایل پیوست میتوانید ابتدا فایلهای خود را از باتن لیست کردن ، نام فایلهارا در ستون c لیست کرده (از پنجره باز شده مسیر فولدر خود را انتخاب کنید) و سپس برای آن لیست از باتن ایجاد لینک ، هایپر لینک فایلهای مورد نظر را ایجاد نمایید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• faezeh32
        • 2018/01/13
        • 3

سلام با تشکر از پاسخ سریع شما
        از فرمولی که گفتید استفاده کردم ولی با خطای Ref مواجه شدم امکانش هست که با یک مثال نحوه استفاده از این فرمول رو نشون بدید؟
        سپساگزارم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

اجرای فایل مشکلی ندارد ابتدا از باتن لیست کردن و از پنجره باز شده بر روی فولدر مورد نظر کلیک کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	257.9 کیلو بایت
ID:	133695

Click image for larger version

Name:	Untitled1.png
Views:	1
Size:	680.8 کیلو بایت
ID:	133696

کامنت

چند لحظه..