vlookup

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • bijan3546

• 2014/02/12
    • 33

[حل شده] vlookup

با سلام خدمت اساتید گرامی . مشکل بنده با فرمان vlookup است هر زمان این دستور رو میدم که اطلاعات رو از یک شیت دیگه بخونه ارورN/a میده با توجه به اینکه بررسی که مینکم فرمول درسته.1111.xlsx1111.xlsx
  • bijan3546

• 2014/02/12
    • 33

vlookup

خدمت اساتید محترم ، در رابطه با مشکل vlookup متوجه شدم که آفیس دستگاه من 2010 می باشد و آفیس دستگاه همکارم 2007 فایل اکسل و فرمان vlookup در دستگاه بنده ارور میده ولی با دستگاه همکارم هیچ مشکلی نداردو لطفاً علت رو توضیح بیدن ممنون

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط bijan3546
      با سلام خدمت اساتید گرامی . مشکل بنده با فرمان vlookup است هر زمان این دستور رو میدم که اطلاعات رو از یک شیت دیگه بخونه ارورN/a میده با توجه به اینکه بررسی که مینکم فرمول درسته.[ATTACH]16021[/ATTACH][ATTACH]16021[/ATTACH]

سلام دوست عزيز
      اولا كه شيت شهريور 96 خطاي ref داريد بايد رفعش كنيد
      دوما در تابع vlookup مقداري كه قرار هست جستجو بشه بايد ستون اول محدوده سرچ باشه. براي فرمول شما ستون دوم هست. يعني فرمول شما به اين صورت بايد تغيير كنه

کد:
      =VLOOKUP(B5,shahrivar96!B1:J22,10,0)
      درضمن نيازي به آرايه اي نوشتن فرمول نيست

کامنت

• bijan3546

• 2014/02/12
        • 33

استاد گرامی . سلام همین فرمول رو من انجام دادم ولی عمل نکرد ولی در آفیس 2007 هیچ مشکلی ندارد.علت چیه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

استاد گرامی . سلام همین فرمول رو من انجام دادم ولی عمل نکرد ولی در آفیس 2007 هیچ مشکلی ندارد.علت چیه

سلام دوست عزيز

اينكه يك فايل در يك سيستم درست كار كنه و در سيستم ديگه كار نكنه تقريبا غير ممكنه. مخصوصا كه ورژن آفيس شما بالاتر از آفيس سيستم ديگه است. تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه شما فرمول رو كپي كرده باشيد. اگر اينطوري هست تاپيك زير رو ملاحظه بفرماييد
          آموزشي: فرمولي كه به من دادين موقع اجرا خطا ميده. چكار كنم؟

کامنت

• bijan3546

• 2014/02/12
            • 33

از راهنمایتون ممنونم . تغییراتی که فرمودین انجام دادم ولی نشد من تمام فایل فرستادم اگه ایراد کارم رو بفرمائید ممنون میشم.vlooku.xlsx

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4598
              • 100.00

از راهنمایتون ممنونم . تغییراتی که فرمودین انجام دادم ولی نشد من تمام فایل فرستادم اگه ایراد کارم رو بفرمائید ممنون میشم.[ATTACH]16027[/ATTACH]

دوست عزيز vlookup شما از يك فايل خارجي اطلاعات ميگيره. بنابراين بايد فايل خارجي همراه فايل باشه. ترجيحا داخل يك پوشه كنار اين فايل
              علت اينكه در سيستم شما جواب نميده اينه كه اون فايل مرجع رو شناسايي نميكنه.

کامنت

• bijan3546

• 2014/02/12
                • 33

استاد ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه اون فایل خارجی نخام استفاده کنم . بدین شکل در قسمت شماره پرسنلی شماره که ثبت شد هم نام و نام خانوادگی رو بیاره و در قسمت مبلغ ، مبلغ ستون 10 بیاره.
                کلاً فایل خارجی هم مورد استفاده من نیست ولی چون هنگام کپی اسامی میاره استفاده میکنم . کل موارد مورد استفاده در شیت ماهانه واحد می باشد.ممنون از زحماتی که میکشید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

استاد ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه اون فایل خارجی نخام استفاده کنم . بدین شکل در قسمت شماره پرسنلی شماره که ثبت شد هم نام و نام خانوادگی رو بیاره و در قسمت مبلغ ، مبلغ ستون 10 بیاره.
                  کلاً فایل خارجی هم مورد استفاده من نیست ولی چون هنگام کپی اسامی میاره استفاده میکنم . کل موارد مورد استفاده در شیت ماهانه واحد می باشد.ممنون از زحماتی که میکشید

خواهش ميكنم

اگر نخواهيد از فايل خارجي استفاه كنيد بايد يك شيت ايجاد كنيد و اطلاعات اون فايل رو داخل شيتتون كپي كنيد و در تابع vlookup هم به همين شيت جديد رفرنس بديد

کامنت

• bijan3546

• 2014/02/12
                    • 33

سلام صبح بخیر، استاد گرامی فایلی که فرستادم تمام اطلاعات در اون هست اطلاعات اصلی من در شیتی هست به نام ماهانه واحد اسناد پزشکی که تمام اطلاعات در این شیت هست و من می خوام در شیت کسورات مازاد 5روز هر زمان شماره پرسنلی رو نوشتم نام و نام خانوادگی و مبلغ ستون 10 در قسمت مبلغ انگیزشی با ضریب وارد شود در شیت کسورات مازاد 5روز.و اصلاً به فایل خارجی نیاز ندارم کلاً اطلاعات همین جا هستن.ممنون در مشکل رو حل کنید.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                      • 4598
                      • 100.00

سلام دوست عزيز
                      من فايل شما رو ويرايش كردم. شيت ماهانه واحد اسناد پزشکی شماره ها بصورت تكست بود كه به عدد تبديل كردم و vlookup رو هم اديت كردم. اگر مشكلي داشت بفرماييد راهنماييتون كنم
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• bijan3546

• 2014/02/12
                        • 33

آقا ممنون لطفا کردیدن دست شما درد نکنه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                          • 4598
                          • 100.00

خواهش ميكنم