vlookup
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام دوست عزيز
اولا كه شيت شهريور 96 خطاي ref داريد بايد رفعش كنيد
دوما در تابع vlookup مقداري كه قرار هست جستجو بشه بايد ستون اول محدوده سرچ باشه. براي فرمول شما ستون دوم هست. يعني فرمول شما به اين صورت بايد تغيير كنه
کد:=VLOOKUP(B5,shahrivar96!B1:J22,10,0)
کامنت
-
سلام دوست عزيز
اينكه يك فايل در يك سيستم درست كار كنه و در سيستم ديگه كار نكنه تقريبا غير ممكنه. مخصوصا كه ورژن آفيس شما بالاتر از آفيس سيستم ديگه است. تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه شما فرمول رو كپي كرده باشيد. اگر اينطوري هست تاپيك زير رو ملاحظه بفرماييد
آموزشي: فرمولي كه به من دادين موقع اجرا خطا ميده. چكار كنم؟کامنت
-
از راهنمایتون ممنونم . تغییراتی که فرمودین انجام دادم ولی نشد من تمام فایل فرستادم اگه ایراد کارم رو بفرمائید ممنون میشم.vlooku.xlsxکامنت
-
دوست عزيز vlookup شما از يك فايل خارجي اطلاعات ميگيره. بنابراين بايد فايل خارجي همراه فايل باشه. ترجيحا داخل يك پوشه كنار اين فايل
علت اينكه در سيستم شما جواب نميده اينه كه اون فايل مرجع رو شناسايي نميكنه.کامنت
-
استاد ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه اون فایل خارجی نخام استفاده کنم . بدین شکل در قسمت شماره پرسنلی شماره که ثبت شد هم نام و نام خانوادگی رو بیاره و در قسمت مبلغ ، مبلغ ستون 10 بیاره.
کلاً فایل خارجی هم مورد استفاده من نیست ولی چون هنگام کپی اسامی میاره استفاده میکنم . کل موارد مورد استفاده در شیت ماهانه واحد می باشد.ممنون از زحماتی که میکشیدکامنت
-
استاد ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه اون فایل خارجی نخام استفاده کنم . بدین شکل در قسمت شماره پرسنلی شماره که ثبت شد هم نام و نام خانوادگی رو بیاره و در قسمت مبلغ ، مبلغ ستون 10 بیاره.
کلاً فایل خارجی هم مورد استفاده من نیست ولی چون هنگام کپی اسامی میاره استفاده میکنم . کل موارد مورد استفاده در شیت ماهانه واحد می باشد.ممنون از زحماتی که میکشید
خواهش ميكنم
اگر نخواهيد از فايل خارجي استفاه كنيد بايد يك شيت ايجاد كنيد و اطلاعات اون فايل رو داخل شيتتون كپي كنيد و در تابع vlookup هم به همين شيت جديد رفرنس بديدکامنت
-
سلام صبح بخیر، استاد گرامی فایلی که فرستادم تمام اطلاعات در اون هست اطلاعات اصلی من در شیتی هست به نام ماهانه واحد اسناد پزشکی که تمام اطلاعات در این شیت هست و من می خوام در شیت کسورات مازاد 5روز هر زمان شماره پرسنلی رو نوشتم نام و نام خانوادگی و مبلغ ستون 10 در قسمت مبلغ انگیزشی با ضریب وارد شود در شیت کسورات مازاد 5روز.و اصلاً به فایل خارجی نیاز ندارم کلاً اطلاعات همین جا هستن.ممنون در مشکل رو حل کنید.کامنت
-
سلام دوست عزيز
من فايل شما رو ويرايش كردم. شيت ماهانه واحد اسناد پزشکی شماره ها بصورت تكست بود كه به عدد تبديل كردم و vlookup رو هم اديت كردم. اگر مشكلي داشت بفرماييد راهنماييتون كنمفایل های پیوست شدهکامنت
-
کامنت