ایجاد صورت وضعیت در شیت جدید

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi_hidden

• 2012/02/25
    • 34

[حل شده] ایجاد صورت وضعیت در شیت جدید

باسلام خدمت دوستان عزیز بنده فایل اکسل رو شیت بندی کردم و برای ایجاد جمع کل و تهیه صورت وضعیت میخوام جمع کل شیت ها رو تو جدول مربوطه مورد نظر درج کنم و نمیدونم چطوری باید شیت ها رو به هم مرتبط کنمفایل اکسل رو من ضمیمه پست کردم و ممنون میشم دوستان رو این فایل مساله بنده رو حل کنن ( چون فایل های مشابهی هم هست که باید جداگانه انجام بدم )
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط mehdi_hidden
    باسلام خدمت دوستان عزیز بنده فایل اکسل رو شیت بندی کردم و برای ایجاد جمع کل و تهیه صورت وضعیت میخوام جمع کل شیت ها رو تو جدول مربوطه مورد نظر درج کنم و نمیدونم چطوری باید شیت ها رو به هم مرتبط کنمفایل اکسل رو من ضمیمه پست کردم و ممنون میشم دوستان رو این فایل مساله بنده رو حل کنن ( چون فایل های مشابهی هم هست که باید جداگانه انجام بدم )

سلام دوست عزیز
    من پیشنهاد میکنم برای این فایلتون از ابزار Consolidate زیر مجموعه تب Data استفاده کنید. نیازی هم به فرمول نویسی نیست. اگر هم اصرار به فرمول دارید میتونین از فرمول SUMIF استفاده کنید.

اگر در مورد کار با این ابزار و یا تابع اطلاعاتتون ضعیفه تو انجمن سرچ کنید اطلاعات زیادی پیدا میکنید. اگر موفق نشدید بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم

کامنت

• mehdi_hidden

• 2012/02/25
      • 34

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

سلام دوست عزیز
      من پیشنهاد میکنم برای این فایلتون از ابزار Consolidate زیر مجموعه تب Data استفاده کنید. نیازی هم به فرمول نویسی نیست. اگر هم اصرار به فرمول دارید میتونین از فرمول SUMIF استفاده کنید.

اگر در مورد کار با این ابزار و یا تابع اطلاعاتتون ضعیفه تو انجمن سرچ کنید اطلاعات زیادی پیدا میکنید. اگر موفق نشدید بفرمایید تا بیشتر راهنماییتون کنم
      باسلام.همان روش بدون کد نویسی که پیشنهاد دادید رو میشه رو فایل بنده انجام دهید تا پس از بررسی کردن روش و کاری که انجام شده رو فایل های دیگه ای هم که دارم انجام بدم ؟
      چون شما فقط اسم اون ابزار رو آوردید ولی توضیح از روش استفاده اون نگفتید
      باتشکر

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط mehdi_hidden
        باسلام.همان روش بدون کد نویسی که پیشنهاد دادید رو میشه رو فایل بنده انجام دهید تا پس از بررسی کردن روش و کاری که انجام شده رو فایل های دیگه ای هم که دارم انجام بدم ؟
        چون شما فقط اسم اون ابزار رو آوردید ولی توضیح از روش استفاده اون نگفتید
        باتشکر

سلام دوست عزيز
        همونطور كه گفتم يه سرچ بكنيد اطلاعات خيلي خوبي بدست مياريد

آموزش يكپارچه سازی کاربرگها با استفاده از دستور consolidate

روش تعمیم نامشیت ها در فرمول به سلول های دیگر

کامنت

چند لحظه..