نوشتن فرمول لینک سلول یک فایل به سلول فایل دیگر به صورت متغیر
Collapse
X
-
نوشتن فرمول لینک سلول یک فایل به سلول فایل دیگر به صورت متغیر
سلام فایل اکسلی دارم که تعدادی از سلول ها به سلول هایی در فایل های دیگر لینک شدند و مقدار آنها را نشان می دهند.(با کپی لینک)C:\test\[1.xlsx]Sheet1'!$B$12'=ممکنه با تغییر این فرمول یا تابعی دیگه کاری کرد که اسم فایل که در این مثال 1 هست از درون یک سلول خوانده بشه؟مثلا یک ستون سلول داریم که از 1 تا 10 نام گذاری شدند در کنار این ستون ستون دیگری هست که می خواهیم به ترتیب از فایل 1 تا 10 و سلول b12 خوانده بشه و در سلول های این ستون قرار بگیره .ممنونبرچسب ها: هیچکدام -
سلام فایل اکسلی دارم که تعدادی از سلول ها به سلول هایی در فایل های دیگر لینک شدند و مقدار آنها را نشان می دهند.(با کپی لینک)C:\test\[1.xlsx]Sheet1'!$B$12'=ممکنه با تغییر این فرمول یا تابعی دیگه کاری کرد که اسم فایل که در این مثال 1 هست از درون یک سلول خوانده بشه؟مثلا یک ستون سلول داریم که از 1 تا 10 نام گذاری شدند در کنار این ستون ستون دیگری هست که می خواهیم به ترتیب از فایل 1 تا 10 و سلول b12 خوانده بشه و در سلول های این ستون قرار بگیره .ممنون
بجای اینکار از تابع هاپرلینک استفاده کن راحتتره -
کامنت
-
کامنت
-
ببخشید من اشتباه متوجه شدم شما یه چیزی میخواید مثل فایل زیر
توضیحات:
در سلول اسم یکی از فایلهای منبع قرار میگیرد
در ستون آبی لیست فایلها رو مینویسید (الزامی نداره که حتمآ عدد باشه میتونه هر اسم فایلی باشه)
در ستون قرمز اون نتیجه ای رو که میخواید از فایلهای منبع میخونه (در صورت موجود بودن فایل و شیت مورد نظر ) و اینجا میاره
تذکر : حتما لازم است هم بار اولی که فایل رو اجرا میکنید و هم در صورت تغییر ستون آبی ( اسم فایلها) یکبار روی دکمه update کلیک کنید
تعداد سطر ها رو اگه کم و زیاد کردین باید توی ماکرو هم اونو تغییر بدیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
-
متاسفانه کد فهمیدن مخفی بودن سطر رو من نمیدونم باید اساتید کمک کنند ولی برای خالی بودن اسم فایل اصلاح شد تقدیم شمافایل های پیوست شدهکامنت
-
کامنت
-
تشکر از پاسخگویی شما.لطفا اگر راه حل سطرهای مخفی رو پیدا کردید پیام بدید.
- - - Updated - - -
از شما هم تشکر میکنم. اما با این تابع نتونستم کار کنم . ممکنه مثالی بزنیدکامنت
-
خواهش ميكنم
بله حتما
فرض كنيد مفروضات زير رو داريم:
در سلول a1 آدرس فايل
در سلول a2 اسم فايل (همراه با پسوند)
در سلول a3 اسم شيت
در سلول a4 آدرس سلول مورد نظر
فرمول به اين صورت خواهد بود:
کد:=indirect("'"&a1&"["&a2&"]"&a3&"'!"&a4)کامنت
-
در مورد سلول هاي مخفي من در جريان دقيق سوالتون نيستم اما براي اينكه سلولهاي مخفي رو بررسي نكنه از يه همچين ساختاري استفاده ميكنيم.
تو انجمن سرچ كنيد موارد خيلي زيادي اينطوري حل شدهکد:For Each cel In Range("A1:A100").SpecialCells(xlCellTypeVisible) Next celکامنت

کامنت