نوشتن فرمول لینک سلول یک فایل به سلول فایل دیگر به صورت متغیر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abc2008

• 2018/02/22
    • 12

نوشتن فرمول لینک سلول یک فایل به سلول فایل دیگر به صورت متغیر

سلام فایل اکسلی دارم که تعدادی از سلول ها به سلول هایی در فایل های دیگر لینک شدند و مقدار آنها را نشان می دهند.(با کپی لینک)
    C:\test\[1.xlsx]Sheet1'!$B$12'=
    ممکنه با تغییر این فرمول یا تابعی دیگه کاری کرد که اسم فایل که در این مثال 1 هست از درون یک سلول خوانده بشه؟مثلا یک ستون سلول داریم که از 1 تا 10 نام گذاری شدند در کنار این ستون ستون دیگری هست که می خواهیم به ترتیب از فایل 1 تا 10 و سلول b12 خوانده بشه و در سلول های این ستون قرار بگیره .ممنون
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

نوشته اصلی توسط abc2008
    سلام فایل اکسلی دارم که تعدادی از سلول ها به سلول هایی در فایل های دیگر لینک شدند و مقدار آنها را نشان می دهند.(با کپی لینک)
    C:\test\[1.xlsx]Sheet1'!$B$12'=
    ممکنه با تغییر این فرمول یا تابعی دیگه کاری کرد که اسم فایل که در این مثال 1 هست از درون یک سلول خوانده بشه؟مثلا یک ستون سلول داریم که از 1 تا 10 نام گذاری شدند در کنار این ستون ستون دیگری هست که می خواهیم به ترتیب از فایل 1 تا 10 و سلول b12 خوانده بشه و در سلول های این ستون قرار بگیره .ممنون

بجای اینکار از تابع هاپرلینک استفاده کن راحتتره

کامنت

• abc2008

• 2018/02/22
      • 12

نوشته اصلی توسط كامران
      بجای اینکار از تابع هاپرلینک استفاده کن راحتتره
      ممکنه مثال بزنید.این فرمول که نوشتم چطور با هایپرلینک نوشته میشه که اسم فایل قابل تغییر باشه؟

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
        • 147
        • 41.00

نوشته اصلی توسط abc2008
        ممکنه مثال بزنید.این فرمول که نوشتم چطور با هایپرلینک نوشته میشه که اسم فایل قابل تغییر باشه؟
        مثلآ در خانه A1 باشه C:/1.xlms
        و در خانه B1 باشه HYPERLINK(A1;"name") که name هر اسم دلخواهی میتونه باشه

کد:
        A1 = C:/1.xlms
        B1 = HYPERLINK(A1;"name")

کامنت

• abc2008

• 2018/02/22
          • 12

نوشته اصلی توسط كامران
          مثلآ در خانه A1 باشه C:/1.xlms
          و در خانه B1 باشه HYPERLINK(A1;"name") که name هر اسم دلخواهی میتونه باشه

کد:
          A1 = C:/1.xlms
          B1 = HYPERLINK(A1;"name")
          ممنون دوست عزیز اما من می خوام مقدار یک سلول از اون فایل فراخوانده بشده و در سلول قرار بگیره نه اینکه فایل باز بشه

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
            • 147
            • 41.00

نوشته اصلی توسط abc2008
            ممنون دوست عزیز اما من می خوام مقدار یک سلول از اون فایل فراخوانده بشده و در سلول قرار بگیره نه اینکه فایل باز بشه
            ببخشید من اشتباه متوجه شدم شما یه چیزی میخواید مثل فایل زیر

توضیحات:
            در سلول اسم یکی از فایلهای منبع قرار میگیرد
            در ستون آبی لیست فایلها رو مینویسید (الزامی نداره که حتمآ عدد باشه میتونه هر اسم فایلی باشه)
            در ستون قرمز اون نتیجه ای رو که میخواید از فایلهای منبع میخونه (در صورت موجود بودن فایل و شیت مورد نظر ) و اینجا میاره

تذکر : حتما لازم است هم بار اولی که فایل رو اجرا میکنید و هم در صورت تغییر ستون آبی ( اسم فایلها) یکبار روی دکمه update کلیک کنید
            تعداد سطر ها رو اگه کم و زیاد کردین باید توی ماکرو هم اونو تغییر بدید
            فایل های پیوست شده

کامنت

• abc2008

• 2018/02/22
              • 12

ممنون دوست عزیز کمک خیلی بزرگی به من کردید.فکر میکنم با مقداری تغییر به نتیجه ای که میخواستم برسم.در ضمن یک سوال دیگه:
              آیا میشه به این ماکرو دستوری اضافه کرد که از سطرهایی که hide شدن یا مقدار (شماره فایل )ندارن رد بشه و اونا رو نادیده بگیره؟
              Last edited by abc2008; 2018/02/25, 02:07.

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                • 147
                • 41.00

نوشته اصلی توسط abc2008
                ممنون دوست عزیز کمک خیلی بزرگی به من کردید.فکر میکنم با مقداری تغییر به نتیجه ای که میخواستم برسم.در ضمن یک سوال دیگه:
                آیا میشه به این ماکرو دستوری اضافه کرد که از سطرهایی که hide شدن یا مقدار (شماره فایل )ندارن رد بشه و اونا رو نادیده بگیره؟
                متاسفانه کد فهمیدن مخفی بودن سطر رو من نمیدونم باید اساتید کمک کنند ولی برای خالی بودن اسم فایل اصلاح شد تقدیم شما
                فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                  • 4598
                  • 100.00

نوشته اصلی توسط abc2008
                  از تابع indirect ميتونيد استفاده كنيد دوست عزيز

کامنت

• abc2008

• 2018/02/22
                    • 12

نوشته اصلی توسط كامران
                    متاسفانه کد فهمیدن مخفی بودن سطر رو من نمیدونم باید اساتید کمک کنند ولی برای خالی بودن اسم فایل اصلاح شد تقدیم شما
                    تشکر از پاسخگویی شما.لطفا اگر راه حل سطرهای مخفی رو پیدا کردید پیام بدید.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
                    از تابع indirect ميتونيد استفاده كنيد دوست عزيز
                    از شما هم تشکر میکنم. اما با این تابع نتونستم کار کنم . ممکنه مثالی بزنید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                      • 4598
                      • 100.00

نوشته اصلی توسط abc2008

- - - updated - - -

خواهش ميكنم
                      بله حتما
                      فرض كنيد مفروضات زير رو داريم:
                      در سلول a1 آدرس فايل
                      در سلول a2 اسم فايل (همراه با پسوند)
                      در سلول a3 اسم شيت
                      در سلول a4 آدرس سلول مورد نظر

فرمول به اين صورت خواهد بود:
                      کد:
                      =indirect("'"&a1&"["&a2&"]"&a3&"'!"&a4)

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4598
                        • 100.00

نوشته اصلی توسط abc2008

- - - Updated - - -

در مورد سلول هاي مخفي من در جريان دقيق سوالتون نيستم اما براي اينكه سلولهاي مخفي رو بررسي نكنه از يه همچين ساختاري استفاده ميكنيم.

کد:
                        For Each cel In Range("A1:A100").SpecialCells(xlCellTypeVisible)

Next cel
                        تو انجمن سرچ كنيد موارد خيلي زيادي اينطوري حل شده

کامنت

چند لحظه..