سلام
وقت بخیر
من همیشه مشکلات اکسلم رو با سرچ کردن مخصوصا توی این فروم پیدا می کردم، ولی این مورد حل نشد.
از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنن
تصور بفرمایید که یک فروشگاه تک محصولی داریم
قیمت خرید کالا در هر بار خرید متفاوت است و همچنین تعداد خرید کالا
قیمت فروش آن و تعداد آن ها هم در هر بار فروش به مشتری متفاوت خواهد بود
الان یک Sheet دارم که قیمت خرید و تعداد در هر هر بار خرید در اون ثبت می شه
یک Sheet دیگر هم برای ثبت قیمت فروش و تعداد فروش به مشتری دارم
حالا مشکلم اینجاست که سود هر تراکنش فروش رو می خوام به صورت اتوماتیک حساب کنم و نه این که هر بار ببینم چه قیمتی خریدم و چه تعداد از اون قیمت دارم که بخوام بفروشمش
مثلا یک انبار داری براش ایجاد بشه که با هر بار فروش از انبار به صورت اتوماتیک کم بشه
مثال برای روشن شدن:
لیست خرید من از عمده فروش
حالا مثلا تراکنش فروش به مشتری به این شرح است:
طبیعتا برای انجام این تراکنش باید خرید های ردیف اول و دوم و همچنین یک عدد کالا از ردیف سوم از انبار حذف بشه. من می خوام که هم این انبار داری به صورت خودکار انجام بشه و هم محسابه سود تراکنش فرش.
امیدوارم که منظورم را واضح توضیح داده باشم و شما هم فرصتی برای کمک به حل مشکل من داشته باشید.
پیشاپیش از تون ممنونم
وقت بخیر
من همیشه مشکلات اکسلم رو با سرچ کردن مخصوصا توی این فروم پیدا می کردم، ولی این مورد حل نشد.
از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنن
تصور بفرمایید که یک فروشگاه تک محصولی داریم
قیمت خرید کالا در هر بار خرید متفاوت است و همچنین تعداد خرید کالا
قیمت فروش آن و تعداد آن ها هم در هر بار فروش به مشتری متفاوت خواهد بود
الان یک Sheet دارم که قیمت خرید و تعداد در هر هر بار خرید در اون ثبت می شه
یک Sheet دیگر هم برای ثبت قیمت فروش و تعداد فروش به مشتری دارم
حالا مشکلم اینجاست که سود هر تراکنش فروش رو می خوام به صورت اتوماتیک حساب کنم و نه این که هر بار ببینم چه قیمتی خریدم و چه تعداد از اون قیمت دارم که بخوام بفروشمش
مثلا یک انبار داری براش ایجاد بشه که با هر بار فروش از انبار به صورت اتوماتیک کم بشه
مثال برای روشن شدن:
لیست خرید من از عمده فروش
فی خرید از عمده فروش |
تعداد خرید از عمده فروش |
ردیف |
20 هزار تومن | 5 | 1 |
25 هزار تومن | 10 | 2 |
22 هزار تومن | 18 | 3 |
- فروش تعداد 16 تا کالا به قیمت 28 هزار تومن
طبیعتا برای انجام این تراکنش باید خرید های ردیف اول و دوم و همچنین یک عدد کالا از ردیف سوم از انبار حذف بشه. من می خوام که هم این انبار داری به صورت خودکار انجام بشه و هم محسابه سود تراکنش فرش.
امیدوارم که منظورم را واضح توضیح داده باشم و شما هم فرصتی برای کمک به حل مشکل من داشته باشید.
پیشاپیش از تون ممنونم
کامنت