سلام
یه کمک میخواستم
قضیه از این قراره که من در ستون A یه سری وظایف دارم و در ستون B اسم افرادی که بر روی این وظیفه کار کردن
با این شرط
بر روی هر وظیفه ممکنه چند نفر کار کردن بعنوان مثال وظیفه X ممکنه 4 نفر کار کردن که باید 4 دفعه در ستون A1:A4 عبارت X تکرار میشه و در ستون B1:b4 اسم افرادیکه روی اون وظیفه کار کردن بیاد
ممکنه یک وظیفه بع داز اینکه شخص n کار کرد مجددا به خودش برگرده
حالا تو یه شیت دیگه میخوام تو یه ستون کل وظیفه ها (بدون تکرار)*بیاد و در ستون دیگه اسم افرادی که برروی اون وظیفه کار کردن (بدون تکرار)*بیاد
در مرحله بعدی میخوام جستجو کنم که مثلا شخص N کلا چنتا وظیفه انجام داده؟؟؟
==========================
مثال
خروجی در شیت دیگه باید به این شکل بشه
خروجی شماره 1)
خروجی شماره 2)
یه همچینن چیزی میخواستم....خیلی هم فوریه...(لازم به ذکره که این مثال خیلی کوچیکه و تعداد وظایف بالای 1500 تا و تعداد نفرات بالای 30 نفرههههههه)
یه کمک میخواستم
قضیه از این قراره که من در ستون A یه سری وظایف دارم و در ستون B اسم افرادی که بر روی این وظیفه کار کردن
با این شرط
بر روی هر وظیفه ممکنه چند نفر کار کردن بعنوان مثال وظیفه X ممکنه 4 نفر کار کردن که باید 4 دفعه در ستون A1:A4 عبارت X تکرار میشه و در ستون B1:b4 اسم افرادیکه روی اون وظیفه کار کردن بیاد
ممکنه یک وظیفه بع داز اینکه شخص n کار کرد مجددا به خودش برگرده
حالا تو یه شیت دیگه میخوام تو یه ستون کل وظیفه ها (بدون تکرار)*بیاد و در ستون دیگه اسم افرادی که برروی اون وظیفه کار کردن (بدون تکرار)*بیاد
در مرحله بعدی میخوام جستجو کنم که مثلا شخص N کلا چنتا وظیفه انجام داده؟؟؟
==========================
مثال
وظیفه شماره 1 | حسن |
وظیفه شماره 1 | علی |
وظیفه شماره 1 | حسن |
وظیفه شماره 1 | رضا |
وظیفه شماره 2 | مرتضی |
وظیفه شماره 2 | حسن |
وظیفه شماره 3 | علی |
وظیفه شماره 3 | سعید |
وظیفه شماره 3 | علی |
خروجی در شیت دیگه باید به این شکل بشه
خروجی شماره 1)
وظیفه شماره 1 | حسن- علی- رضا |
وظیفه شماره 2 | مرتضی- حسن |
وظیفه شماره 3 | علی- سعید |
علی | 2 |
رضا | 1 |
حسن | 2 |
سعید | 1 |
مرتضی | 1 |
یه همچینن چیزی میخواستم....خیلی هم فوریه...(لازم به ذکره که این مثال خیلی کوچیکه و تعداد وظایف بالای 1500 تا و تعداد نفرات بالای 30 نفرههههههه)
کامنت