توابع اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

توابع اکسل

با سلام
    من داخل یک جدول ریز عملکرد افراد رو باید وارد کنم میخواستم تو شیت دیگه ای جمع عملکرد هر فرد خودکار بشینه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور این کار رو انجام بدم فایل نمونه رو هم گذاشتم
    فایل های پیوست شده
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
    با سلام
    من داخل یک جدول ریز عملکرد افراد رو باید وارد کنم میخواستم تو شیت دیگه ای جمع عملکرد هر فرد خودکار بشینه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور این کار رو انجام بدم فایل نمونه رو هم گذاشتم
    سلام
    از تابع sumifs استفاده کنید .
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

دوست عزيز شما فقط جمع مبلغ افراد رو آوردي من ميخوام خودش نام ونام خانوادگي رو هم بيار بنشونه

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی نمایید.

یکسری کدنویسی و فرمول برای جلوگیری از اشتباه در محاسبات کسانی که فامیلی مشترک دارند به فایل اضافه شد
        فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
          • 110
          • 29.00

من تو جدول مورد جديدي نديدم ضمنا يه سوال ديگه فايل قبلي مو دوباره براتون ميذارم تو رديف دو يه شرط ديگه اضافه كردم ولي خطاي value#د داده ميشه راهنمايي كنيد
          فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
            • 110
            • 29.00

من تغييرات رو مجدد بررسي كردم تغييرات رو ديدم ولي فكر كنم متوجه سوالم من نشديد من ميخوام تو جدول شماره 2 مثلا آقاي صابري يك بار نمايش داده بشه و سرجمع جدول يك در جدول دو بياد

کامنت

• misammisam

• 2014/04/04
              • 892
              • 64.00

دوست عزيز شما فقط جمع مبلغ افراد رو آوردي من ميخوام خودش نام ونام خانوادگي رو هم بيار بنشونه
              دوست عزیز شما گفتید فقط میخواید جمع عملکرد شیت 1 در شیت 2 بنشینه (تو خود فایلتون با رنگ قرمز نوشتید ).
              اینی که شما میخواید کلا یچیز دیگست ، برای اینکار نام و نام خانوادگی رو تو یه ستون بنویسید بعد راحت با PivotTable میتونید یونیک داده ها با جمعشونو بدست بیارید .
              [/CENTER]
              [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
              [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]

[/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                • 110
                • 29.00

سلام ببخشید منسوال مو بد مطرح کردم میشه بر اساس همون فایل بصورت عملی راهنمایی بفرمایید.

کامنت

• misammisam

• 2014/04/04
                  • 892
                  • 64.00

من تو جدول مورد جديدي نديدم ضمنا يه سوال ديگه فايل قبلي مو دوباره براتون ميذارم تو رديف دو يه شرط ديگه اضافه كردم ولي خطاي value#د داده ميشه راهنمايي كنيد
                  باید شرطو اینطوری بنویسی :
                  کد PHP:
                  =if(f3="مالك";0;if(f3="منتخب";(h3*25%);if(f3="مرضی الطرفین";(h3*25%)/2))) 
                  - - - Updated - - -

سلام ببخشید منسوال مو بد مطرح کردم میشه بر اساس همون فایل بصورت عملی راهنمایی بفرمایید.
                  کدوم قسمتشو متوجه نشدی !؟
                  فایل های پیوست شده
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]

[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..