سلام دوستان در نرم افزار اکسل یک فرم حسابداری ساده طراحی نمودم که کارهای انجام شده شخص را ثبت می کنم همانطور که میدانیم تاریخ انجام کارها برای فرد متغییر است بنابراین جمع حساب فرد هم ثابت نمی باشد و همراه با ثبت کار جدید تغییر می کند مشکلی که بنده با آن مواجه هستم این است نمی توانم فرمول های مربوط به هرکدام را بنویسم ( یعنی فرمول می نویسم برای سطر اول که چطوری مانده حساب کند و ... اما نمیدونم چطوری باید بدهی های بعدی را به سطر بعد انتقال دهم و بقیه کارهای مربوط به بدهکار و بستانکار و مانده ) من جمع مبلغ حساب شخص را در سلولe378 محاسبه می کنم و در سلول i5 ستون بدهکار ایجاد نمودم و در سلولk5ستون بستانکار ایجاد نمودم و در سلول l5 ستون مانده ایجاد نمودم . و چطوری باید کاری کرد که وقتی شخص برای تسویه مرحله اول ( چه تسویه به صورت کامل و یک مرحله باشد و چه به صورت چند مرحله ) فاکتور می گیرد کارهای ثبت شده که در فاکتور شخص ذکر نمودم از کارهای ثبت شده جدید که هنوز فاکتور نخورده اند را تشخیص دهم
درست کردن محاسبات و فرمول های ستون بدهکار و بستانکار و مانده
Collapse
X
-
با سلام
نمونه فایل خود را بصورت زیپ شده ضمیمه سایت کنید.فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2018/04/03, 14:52. -
سلام فایل پیوست ضمیمیه کردم و مشکلات داخل فایل توضیح دادمفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
دوست عزیز آخه شما چند تا خط گذاشتید بعد یه پروژه خواستید ، برای اجرای این موارد باید به قسمت سفارش پروژه مراجعه کنید .
میتونم این فایلو در اختیارتون بزارم که یک دفتر کل سادست ، شما میتونید بنا به نیازتون تغییرش بدید .فایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
کامنت