بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکر
ترکیب متن سلول ها
Collapse
X
-
ترکیب متن سلول ها
با سلام خدمت اساتید محترم . سوالی داشتم که در زیر مطرح می کنم بسیار همکاریتون سپاسگذارم
بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکرLast edited by fokker; 2018/04/05, 11:52.برچسب ها: هیچکدام -
کمک لطفابا سلام خدمت اساتید محترم . سوالی داشتم که در زیر مطرح می کنم بسیار همکاریتون سپاسگذارم
بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکرکامنت
-
ماکروی زیر کارتون رو راه میاندازه:با سلام خدمت اساتید محترم . سوالی داشتم که در زیر مطرح می کنم بسیار همکاریتون سپاسگذارم
بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکر
با نوشتن یک کد در ستون A و متنی در ستون B بطور اتوماتیک اگه اون کد قبلآ وجود داشته باشه مقدار ستون C اون رو آپدیت میکنه و اطلاعات ورودی شما رو حذف میکنه
پ.ن این ماکرو در ستون C هر متنی رو که نوشته باشین مینویسه (خواه تکراری باشه یا نه ) اگه میخواید تکراری نباشه با چند خط کد درست میشه که مثلآ اگه از قبل آرش رو دارید و دوباره تایپش کنید بجای اضافه کردن یه آرش دیگه به انتهای متن جلوی آرش موجود بنویسه فرضآ 2 بارکد:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Not Intersect(Target, Range("B:B")) Is Nothing Then exm = Cells(Target.Row, 1) tg = Target.Text If exm <> "" And tg <> "" Then For r = 1 To Target.Row If Cells(r, 1) = exm Then Cells(r, 3) = Cells(r, 3) & "-" & tg r = Target.Row Rows(Target.Row & ":" & Target.Row).Select Selection.Delete Shift:=xlUp Columns("C:C").EntireColumn.AutoFit Range("a" & r - 1).Select End If Next r End If End If End Subکامنت
-
مهم نیست - روی هر سلول ستون b موجود هم کلیک کنید محاسبه ش میکنهکامنت
-
امتحان کردم مشکلی نداشت (فایلش رو هم میذارم )
ولی با ذکر 3 نکته :
1 - این کدها رو توی ماژول خالی نذارید تو شیتی که کدها هست alt+f11 رو بزنید بعد تو صفحه vba روی اسم همون شیت در کادر سمت چپ دابل کلیک بکنید و کدها رو تو صفحه ای که باز میشه پیست کنید
2 - روی اولین کد هر سری در ستون b کلیک نکنید
3 - با کلیک خالی نیست روی b دابل کلیک کنید بعد که برید به یه سلول دیگه انجام میشه
پ.ن اگه میخواید از مراحل کار اسکرین بگیرمفایل های پیوست شدهLast edited by كامران; 2018/04/07, 14:40.کامنت
-
سلام مجدد ممنون بابت توضیحاتتون انجام شد.
اما یک مشکلی وجود داره .
مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252کامنت
-
سلام مجدد ممنون بابت توضیحاتتون انجام شد.
اما یک مشکلی وجود داره .
مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252 و موارد انتقال یافته یکی در ابتدای سلول و دیگری در انتهای سلول قرار میگره .
بعدش کدهای دیگه رو هم تست کردم و عرض ستون همینطور زیاد میشه >!!!!
مورد دیگه اینکه در مورد یکی از کدها که 47 بار تکرار شده بود . اواسط انتقال و کلیک کردن خطا داد و اعلام out of memory کردLast edited by fokker; 2018/04/07, 16:33.کامنت
-
تصحیح شد خدمت شماسلام مجدد ممنون بابت توضیحاتتون انجام شد.
اما یک مشکلی وجود داره .
مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252 و موارد انتقال یافته یکی در ابتدای سلول و دیگری در انتهای سلول قرار میگره .
بعدش کدهای دیگه رو هم تست کردم و عرض ستون همینطور زیاد میشه >!!!!
مورد دیگه اینکه در مورد یکی از کدها که 47 بار تکرار شده بود . اواسط انتقال و کلیک کردن خطا داد و اعلام out of memory کرد
با ذکر 2 نکته
1 - دوباره میگمروی اولین کد هر سری در ستون b کلیک نکنید
2 - اگه تعداد ستونهای اطلاعات شما این نیست که فرستادین (این نمونه س ) توی صفحه کدها روی اسم thisworksheet دابل کلیک کنید و اعداد زیر خطی که نوشته محدوده اولیه رو تصحیح کنیدفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت