ترکیب متن سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

ترکیب متن سلول ها

با سلام خدمت اساتید محترم . سوالی داشتم که در زیر مطرح می کنم بسیار همکاریتون سپاسگذارم

بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکر
    Last edited by fokker; 2018/04/05, 11:52.
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

help me

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

نوشته اصلی توسط fokker
      با سلام خدمت اساتید محترم . سوالی داشتم که در زیر مطرح می کنم بسیار همکاریتون سپاسگذارم

بنده یک فایل اکسل دارم که در ستون a آن تعداد بسیار زیادی کد وجود دارد که برخی از آنان تکراری نیز (ولی کدهای تکراری به ترتیب پشت سرهم هستند) می باشند قابل ذکر است که در ستون b در مقابل هر یک از کدهای ستون a متنی نوشته شده است حال میخواهم بدونم چطور میشه که در ستون c در محدوده هر کد ، متنهای ستون b جهت کدهای مشابه با یکدیگر تلفیق شوند اما توسط خط فاصله از هم جدا شده باشند. نمونه نیز پیوست میباشد . با تشکر
      کمک لطفا

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
        • 147
        • 41.00

نوشته اصلی توسط fokker

ماکروی زیر کارتون رو راه میاندازه:
        با نوشتن یک کد در ستون A و متنی در ستون B بطور اتوماتیک اگه اون کد قبلآ وجود داشته باشه مقدار ستون C اون رو آپدیت میکنه و اطلاعات ورودی شما رو حذف میکنه

کد:
        Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

If Not Intersect(Target, Range("B:B")) Is Nothing Then
                exm = Cells(Target.Row, 1)
                tg = Target.Text
                    If exm <> "" And tg <> "" Then
                        For r = 1 To Target.Row
                            If Cells(r, 1) = exm Then
                                Cells(r, 3) = Cells(r, 3) & "-" & tg
                                r = Target.Row
                                Rows(Target.Row & ":" & Target.Row).Select
                                Selection.Delete Shift:=xlUp
                                Columns("C:C").EntireColumn.AutoFit
                                Range("a" & r - 1).Select
                            End If
                        Next r
                    End If
            End If
        End Sub
        پ.ن این ماکرو در ستون C هر متنی رو که نوشته باشین مینویسه (خواه تکراری باشه یا نه ) اگه میخواید تکراری نباشه با چند خط کد درست میشه که مثلآ اگه از قبل آرش رو دارید و دوباره تایپش کنید بجای اضافه کردن یه آرش دیگه به انتهای متن جلوی آرش موجود بنویسه فرضآ 2 بار

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

با سلام و تشکر
          ممنون بابت کمک کردن
          اما یک مشکلی وجود داره. این کد برای زمانی است که بخواهیم متنی رو تازه به فایل اضافه کنیم . اما فایلی که من دارم ستون a و b اون نوشته شده . حالا با این فرض میخواستم کدی باشه که اون عملیاتی رو که نوشتم توضیح بده ممنون اگه کمک کنید.

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
            • 147
            • 41.00

نوشته اصلی توسط fokker
            با سلام و تشکر
            ممنون بابت کمک کردن
            اما یک مشکلی وجود داره. این کد برای زمانی است که بخواهیم متنی رو تازه به فایل اضافه کنیم . اما فایلی که من دارم ستون a و b اون نوشته شده . حالا با این فرض میخواستم کدی باشه که اون عملیاتی رو که نوشتم توضیح بده ممنون اگه کمک کنید.
            مهم نیست - روی هر سلول ستون b موجود هم کلیک کنید محاسبه ش میکنه

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
              • 336

روی هر سلول ستون B دبل کلیک می کنم خطا میده RunTime Error 1004 و سطری که روی اون کلیک کررم حذف میشه

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                • 147
                • 41.00

نوشته اصلی توسط fokker
                روی هر سلول ستون b دبل کلیک می کنم خطا میده runtime error 1004 و سطری که روی اون کلیک کررم حذف میشه
                [ATTACH]16349[/ATTACH][ATTACH]16349[/ATTACH][ATTACH]16349[/ATTACH][ATTACH]16349[/ATTACH][ATTACH]16349[/ATTACH][ATTACH]16349[/ATTACH]
                امتحان کردم مشکلی نداشت (فایلش رو هم میذارم )
                ولی با ذکر 3 نکته :
                1 - این کدها رو توی ماژول خالی نذارید تو شیتی که کدها هست alt+f11 رو بزنید بعد تو صفحه vba روی اسم همون شیت در کادر سمت چپ دابل کلیک بکنید و کدها رو تو صفحه ای که باز میشه پیست کنید
                2 - روی اولین کد هر سری در ستون b کلیک نکنید
                3 - با کلیک خالی نیست روی b دابل کلیک کنید بعد که برید به یه سلول دیگه انجام میشه

پ.ن اگه میخواید از مراحل کار اسکرین بگیرم
                فایل های پیوست شده
                Last edited by كامران; 2018/04/07, 14:40.

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                  • 336

سلام مجدد ممنون بابت توضیحاتتون انجام شد.
                  اما یک مشکلی وجود داره .
                  مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                    • 336

اما یک مشکلی وجود داره .
                    مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252 و موارد انتقال یافته یکی در ابتدای سلول و دیگری در انتهای سلول قرار میگره .
                    بعدش کدهای دیگه رو هم تست کردم و عرض ستون همینطور زیاد میشه >!!!!

مورد دیگه اینکه در مورد یکی از کدها که 47 بار تکرار شده بود . اواسط انتقال و کلیک کردن خطا داد و اعلام out of memory کرد
                    Last edited by fokker; 2018/04/07, 16:33.

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                      • 147
                      • 41.00

نوشته اصلی توسط fokker
                      اما یک مشکلی وجود داره .
                      مثلا یک کد سه مرتبه تکرار شده . وقتی روی دومی کلیک میکنم میره به ستون c . بعد روی سومی کلیک میکنم اونم میره به ستون c با این تفاوت که عرض ستون c بسیار زیاد میشه. عددی که میزان عرض رو نشون میده شده بود 252 و موارد انتقال یافته یکی در ابتدای سلول و دیگری در انتهای سلول قرار میگره .
                      بعدش کدهای دیگه رو هم تست کردم و عرض ستون همینطور زیاد میشه >!!!!

مورد دیگه اینکه در مورد یکی از کدها که 47 بار تکرار شده بود . اواسط انتقال و کلیک کردن خطا داد و اعلام out of memory کرد
                      تصحیح شد خدمت شما
                      با ذکر 2 نکته
                      1 - دوباره میگم
                      روی اولین کد هر سری در ستون b کلیک نکنید
                      2 - اگه تعداد ستونهای اطلاعات شما این نیست که فرستادین (این نمونه س ) توی صفحه کدها روی اسم thisworksheet دابل کلیک کنید و اعداد زیر خطی که نوشته محدوده اولیه رو تصحیح کنید
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                        • 336

ممنون بابت کمکهاتون بسیار سپاسگذارم
                        اما در این فایل آخری که فرستادید طبق فرمایشتون کلیک می کنم ولی عمل نمی کنه

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                          • 147
                          • 41.00

نوشته اصلی توسط fokker
                          ممنون بابت کمکهاتون بسیار سپاسگذارم
                          اما در این فایل آخری که فرستادید طبق فرمایشتون کلیک می کنم ولی عمل نمی کنه
                          آقا شرمنده مشکل از من بود یه خط وقفه تو کد گذاشته بودم تا ویرایشش کنم بعد یادم رفته بود برش دارم اینم مدرکش
                          Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	255.4 کیلو بایت
ID:	133854

Name:	2.JPG
Size:	171.5 کیلو بایت
ID:	133855

Name:	3.JPG
Size:	167.5 کیلو بایت
ID:	133856

Name:	4.JPG
Size:	177.7 کیلو بایت
ID:	133857
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                            • 336

بسیار تشکر

کامنت

• abedi

• 2017/01/22
                              • 8
                              • 70.00

سلام . من فرمولي طراحي كردم كه همين كار رو انجام ميده. فقط نميدونم چقدر با اكسل و vba آشنايي داريد. اگر آشنا با vba باشيد راهنمايي تون ميكنم در غير اينصورت اگر فرمول رو بخواهيد بايد تماس بگيريد.

کامنت

چند لحظه..