حالا میخام تو یک شیت دیگه تعداد فروش رو بر اساس استان فیلتر کنم . ینی مثلا تو شیت اول نماینده های استان اردبیل رو با شهرستان هاش دارم و با تعداد فروش هر ماه . حالا مثلا تو اردبیل 5 تا نماینده دارم که میخام جمع فروش ااردبیل رو یجا نشون بدم . شاید تو یه شهر دیگه ی اردبیل 10 تا نماینده داشته باشم که میخام با توجه به اسم شهرستان واسم از بانک اطلاعاتیم جمع فروش شهرستان رو بده تو یه سلول . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . فایل نمونه هم پیوست کردم میخام فروش شهرها جمع فروش کلیه فروشنده ها باشه با توجه به اسم شهر
درخواست راهنمایی در مورد جمع بندی بر اساس اسم شهر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام من یک فایل اکسل دارم که میزان فروش نمایدگی هارو داره توش
حالا میخام تو یک شیت دیگه تعداد فروش رو بر اساس استان فیلتر کنم . ینی مثلا تو شیت اول نماینده های استان اردبیل رو با شهرستان هاش دارم و با تعداد فروش هر ماه . حالا مثلا تو اردبیل 5 تا نماینده دارم که میخام جمع فروش ااردبیل رو یجا نشون بدم . شاید تو یه شهر دیگه ی اردبیل 10 تا نماینده داشته باشم که میخام با توجه به اسم شهرستان واسم از بانک اطلاعاتیم جمع فروش شهرستان رو بده تو یه سلول . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . فایل نمونه هم پیوست کردم میخام فروش شهرها جمع فروش کلیه فروشنده ها باشه با توجه به اسم شهرLast edited by ferya20; 2018/04/11, 13:10.برچسب ها: هیچکدام -
-
با سلام
اگر دیتا از شیت فروش شهرها بایستی استخراج شود فایل پیوست را بررسی کنید
با استفاده از پیوت تیبل گزارشگیری شده استفایل های پیوست شدهکامنت
-
ممنون از پاسخ جنابعالی
نه دیتا از کلیه فروشنده ها به دست میاد و تو فروش شهرها سیو میشه / من میخام مثال تو اردبیل که 5 تا نماینده داریم جمع فروششون رو بیارم تو فروش شهرها . امکان اضافه شدن نمایندگی هم هست .کامنت
-
با سلام
فایل پیوست را بررسی کنیدفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت