از چه تابعی استفاده کنم؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad92s
    • 2018/06/27
    • 4

از چه تابعی استفاده کنم؟

سلام
    در فایل پیوست میخواستم از تابعی استفاده کنم که بصورت کلی قابل استفاده باشه طوری که من دونه دونه مصرف کل محصولات رو لینک نکنم.
    چون برای مواردی میخوام استفاده کنم که تعداد محصولات و اقلام مصرفی خیلی بیشتر از این موارد هست و کوچکترین اشتباهی باعث مشکل خواهد شد.

باتشکر
    شاکری
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

از دستور sumifs استفاده کنید و برای راحتی در فرمول نویسی ، دیتای شما تبدیل به جدول گردید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• mohammad92s
      • 2018/06/27
      • 4

سلام مجدد
      در تابعی که شما پیشنهاد دادید حتما باید Table ایجاد بشه. میخواستم ببینم غیر از این راه دیگه ای هست؟

ممنون

کامنت

• RahimAhmadi

• 2015/04/18
        • 17
        • 42.00

نوشته اصلی توسط mohammad92s
        سلام
        در فایل پیوست میخواستم از تابعی استفاده کنم که بصورت کلی قابل استفاده باشه طوری که من دونه دونه مصرف کل محصولات رو لینک نکنم.
        چون برای مواردی میخوام استفاده کنم که تعداد محصولات و اقلام مصرفی خیلی بیشتر از این موارد هست و کوچکترین اشتباهی باعث مشکل خواهد شد.

باتشکر
        شاکری

سلام. طبق فایل پیوستی که براتون گذاشتم، با استفاده از فرمول Sumif جمع محصولاتتون بدست اومد با این نکته که در جدولی که محصولات کد بندی شده و قراره که بهشون محصول جدیدی اضافه بشه، در فرمول Sumif کل ستون یعنی B:B یا A:A انتخاب شده که شما بتونید هر محصولی رو با کد جدید اضافه بکنید ، جمع آن در جدول نهایی بیاید. در آخر هم با استفاده از فرمول Submit و فیلتر کردن هر محصول میتونید جمع آن محصول خاص رو مشاهده کنید. فایلتون رو ببینید. Book1(1).xlsx

کامنت

چند لحظه..