برگرداندن مقدار و شماره ردیف و آدرس سلول یک مقدار خاص از یک محدوده

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Aragorn

• 2011/03/16
    • 52
    • 33.00

[حل شده] برگرداندن مقدار و شماره ردیف و آدرس سلول یک مقدار خاص از یک محدوده

سلام خسته نباشید
    فایل نمونه را دارم و میخوام با نوشتن 190 اطلاعاتی که رنگشو سبز کردم برگرد
    مشکل اینکه 190 یونیک نیست و ممکنه چندین بار تکرار شود که هر سطر روبروی آن اطلاعات متفاوت ایجاد میکند ولی اطلاعات سطری رو لازم دارم که دو ردیف پایینتر از 190 مقدار 1 باشد
    ممنون از کمکتون
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در فایل پیوست آخرین ردیف عدد مورد نظر توسط توابع آرایه ای استخراج گردید

کد PHP:
    ={"e"&small(if($h:$h=$n$47,row($h:$h),""),countif($h:$h,$n$47))} 
    فایل های پیوست شده

کامنت

• Aragorn

• 2011/03/16
      • 52
      • 33.00

خیلی ممنون از کمکتون اما یه مشکلی که باقی میمونه اینه که اگر یک محدوه اطلاعات دیگر که شامل همین 190 در ردیفهای پایین تر وجود داشته باشه اون رو بر میگردونه و هدف من برگرداندن ردیفیه که 190 در ابتدای محدوده اطلاعاتی قراردارد (مانند ردیف سبز) و ردیف 190ی که انتهای محدوده اطلاعاتی قراردارده (مانند ردیف های زرد) برگردانده نشود
      بازم ممنون از وقتی که گذاشتین اگر در این مورد بتونید کمک کنید ممنون میشم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط Aragorn
        خیلی ممنون از کمکتون اما یه مشکلی که باقی میمونه اینه که اگر یک محدوه اطلاعات دیگر که شامل همین 190 در ردیفهای پایین تر وجود داشته باشه اون رو بر میگردونه و هدف من برگرداندن ردیفیه که 190 در ابتدای محدوده اطلاعاتی قراردارد (مانند ردیف سبز) و ردیف 190ی که انتهای محدوده اطلاعاتی قراردارده (مانند ردیف های زرد) برگردانده نشود
        بازم ممنون از وقتی که گذاشتین اگر در این مورد بتونید کمک کنید ممنون میشم
        سلام دوست عزیز
        باتوجه به فایل ارسالی ونوع درخواستی که داشتید، فرمول های ارائه شده ی جناب iranweld بسیار دقیق و کامل هستند.
        اینکه مطرح می کنید " اگر بک محدوده اطلاعات دیگر وجود داشته باشه " قضیه کمی فرق می کنه و میبایست یک فایل مشابه را بفرستید تا بررسی بشه.
        برای مثال به این فایل نگاه کنید و ببینید درصورت افزودن یک محدوده جدید بازهم همون مشکل وجود داره یا نه.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..