پیشنهاد نام یا اطلاعات مشابه با وارد کردن قسمتی از اطلاعات در سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali-Zali

• 2016/05/27
    • 27
    • 14.00

پرسش پیشنهاد نام یا اطلاعات مشابه با وارد کردن قسمتی از اطلاعات در سلول

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
    بنده یه فایل از اسامی سرپرستان (بیمه شده اصلی ) و بیمه شدگان تحت تکلفشون دارم که در شیت اول قرار دارد، و میخوام در شیت دوم برخی از عناوین ستون های شیت 1 رو مورد استفاده قرار بدم
    طوری که باوارد کردن ابتدای نام یا نام خانوادگی بیمه شده اصلی یا افراد تحت تکلف موارد مشابه رو پیشنهاد بده و بتونم از بین پیشنهادات انتخاب کنم تا هر بار لازم نباشه اسم و فامیل بیمه شده و تحت تکلف رو از اول کامل دستی تایپ کنم.
    طبق فایل پیوست شیت اول لیست کامل اسامی به همراه اطلاعات دیگه اس و در شیت های دیگه وقتی هر یک از اسامی شیت اول فاکتور مخارج رو ارسال میکنن باید دستی وارد کنم اسامی رو
    در اصل این لیست برای بیمه تکمیلی هستش
    ممنون میشم هم نحوه انجام کار رو توضیح بدید هم فایل رو برام بسازید و قرار بدید که هم یاد بگیرم و هم استفاده کنم
    چون ممکنه در آینده ستون های بیشتری به این عناوین اضافه بشه مثل کدملی و...
    متشکر

- - - Updated - - -

اگر سوالی بود برای درک بیشتر سوال در خدمتم
    فایل های پیوست شده
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط ali-zali
    سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
    بنده یه فایل از اسامی سرپرستان (بیمه شده اصلی ) و بیمه شدگان تحت تکلفشون دارم که در شیت اول قرار دارد، و میخوام در شیت دوم برخی از عناوین ستون های شیت 1 رو مورد استفاده قرار بدم
    طوری که باوارد کردن ابتدای نام یا نام خانوادگی بیمه شده اصلی یا افراد تحت تکلف موارد مشابه رو پیشنهاد بده و بتونم از بین پیشنهادات انتخاب کنم تا هر بار لازم نباشه اسم و فامیل بیمه شده و تحت تکلف رو از اول کامل دستی تایپ کنم.
    طبق فایل پیوست شیت اول لیست کامل اسامی به همراه اطلاعات دیگه اس و در شیت های دیگه وقتی هر یک از اسامی شیت اول فاکتور مخارج رو ارسال میکنن باید دستی وارد کنم اسامی رو
    در اصل این لیست برای بیمه تکمیلی هستش
    ممنون میشم هم نحوه انجام کار رو توضیح بدید هم فایل رو برام بسازید و قرار بدید که هم یاد بگیرم و هم استفاده کنم
    چون ممکنه در آینده ستون های بیشتری به این عناوین اضافه بشه مثل کدملی و...
    متشکر

- - - updated - - -

اگر سوالی بود برای درک بیشتر سوال در خدمتم
    سلام شب بخیر
    دلیل خاصی داره هزینه ها در شیت های مختلف ثبت میشن ؟
    چرا برا ثبت هزینه ها از یک شیت استفاده نمی کنید؟
    بنظرم برای این کار باید با استفاده از vba کد نویسی بشه و بجای ثبت هزینه در اکسل از یک یوزر فرم برای ورود داده ها (ثبت هزینه) استفاده کنید هم سریع تر کار انجام میشه هم امکانات مورد نیاز رو در فرم اضافه میکنید
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
      • 27
      • 14.00

نوشته اصلی توسط Alireza
      سلام شب بخیر
      دلیل خاصی داره هزینه ها در شیت های مختلف ثبت میشن ؟
      چرا برا ثبت هزینه ها از یک شیت استفاده نمی کنید؟
      بنظرم برای این کار باید با استفاده از vba کد نویسی بشه و بجای ثبت هزینه در اکسل از یک یوزر فرم برای ورود داده ها (ثبت هزینه) استفاده کنید هم سریع تر کار انجام میشه هم امکانات مورد نیاز رو در فرم اضافه میکنید
      این چیزی که میگید چی هست؟
      یعنی چجوری میشه نمونه فایلی که میگید رو بگذاربد تا متوجه بشم؟
      در مورد سوالتون که چرا از یک شیت استفاده نمیکنیم و شیت جدا میزنیم اینه که هر ماه بیماران که فاکتور خرج کردشون رو میفرستن ما باید نام بیمار نام بیمه شده اصلی و مبلغ و نوع درمان رو تو یه لیست اکسل جدا بنویسیم و به شعبه مرکزی مون بفرستیم
      و نمیشه که تو همون لیست اصلی که خودشون به ما دادن هزنه ها رو وارد کنیم
      آخه هم خیلی شلوغ میشه هم اینکه تند تند مبالغ ومحتویات سلول ها تغییر میکنه
      من فقط میخوام نام یا نام خانوادگی رو که وارد کردم عین مخاطبین گوشی پیشنهادات مشابه رو نشون بده
      یا اگه راه بهتر و سریعتر رو سراغ دارید معرفی بفرمایید
      مثلا با وارد کردن شماره ردیفی که در شیت اول هست و بعد زدن اینتر، اطلاعات ستون مثلا 3 و4 رو که مقبال همون ردیف هست رو وارد کنه
      مثلا بیمار بنام علی محمدی که سرپرست اکبر محمدی هست رو با وارد کردن شمکاره ردیفش که 17 هست در جای مربوطه قرار بده
      امیدوارم تونسته باشم که ممنظورم رو رسونده باشم
      با تشکر
      Last edited by Ali-Zali; 2018/08/16, 22:52.

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
        این چیزی که میگید چی هست؟
        یعنی چجوری میشه نمونه فایلی که میگید رو بگذاربد تا متوجه بشم؟
        در مورد سوالتون که چرا از یک شیت استفاده نمیکنیم و شیت جدا میزنیم اینه که هر ماه بیماران که فاکتور خرج کردشون رو میفرستن ما باید نام بیمار نام بیمه شده اصلی و مبلغ و نوع درمان رو تو یه لیست اکسل جدا بنویسیم و به شعبه مرکزی مون بفرستیم
        و نمیشه که تو همون لیست اصلی که خودشون به ما دادن هزنه ها رو وارد کنیم
        آخه هم خیلی شلوغ میشه هم اینکه تند تند مبالغ ومحتویات سلول ها تغییر میکنه
        ببنید اینطوری شما سقف تعهدات رو نمیتونید کنترل کنید و ممکنه بیمه شده از سقف بیشت استفاده کنه و کار پیچیده میشه
        اگر دیتا بیس ساخته بشه و اطلاعات درست وارد بشه کار خیلی ساده میشه
        ضمن اینکه کار در مان پیچیدگی های خاص خودش رو داره و ثبت هزینه و تعهدات بیمه گر در قرادادهای مختلف با هم متفاوته
        در خصوص یوزر فرم و نوع کارکردش نمونه های زیادی توی فروم هست جستجو کنید نمونه ها رو ببینید
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
          • 27
          • 14.00

نوشته اصلی توسط Alireza
          ببنید اینطوری شما سقف تعهدات رو نمیتونید کنترل کنید و ممکنه بیمه شده از سقف بیشت استفاده کنه و کار پیچیده میشه
          اگر دیتا بیس ساخته بشه و اطلاعات درست وارد بشه کار خیلی ساده میشه
          ضمن اینکه کار در مان پیچیدگی های خاص خودش رو داره و ثبت هزینه و تعهدات بیمه گر در قرادادهای مختلف با هم متفاوته
          در خصوص یوزر فرم و نوع کارکردش نمونه های زیادی توی فروم هست جستجو کنید نمونه ها رو ببینید
          سطح تعهدات و... چیزایی نیست که به ما مربوط میشه ما فقط این وسط وظیفه ورود اطلاعات از روی فاکتور های ارسالی از جانب بیماران در داخل اکسل رو داریم
          به همون شکل شیت های یک دو و سه که می بینید
          یعنی فقط اسم وفامیل بیمه شده اصلی اسم وفامیل بیمار نوع هزینه و مبلغ هزینه و جنتا ستون بعدی که مشاهده میکنید
          غیر از این نیازی نداریم
          الان تو گوگل یوزر فرم و کاربرد هاش رو جستجو کردم دیدم چیز فوق العاده ای هست و خیلی عالی میشه اگه بتونم همچین چیزی بسازم با کمک دوستان فقط اینکه
          1) حین ورود اطلاعات اسامی مشابه رو پیشنهاد بده که لازم نباشه همه نام رو کامل تایپ کرد
          2) پس از زدن دکمه ثبت، اطلاعات در سلول بعدی و بعدی بشینه و فیلد ها برای وارد کردن نامو مشخصات بعدی خالی و آماده تایپ بشه
          3) دست آخر بشه از اون شیت که اطلاعات کامل واردش شده یک کپی تو یه book دیگه بگیریم و برای شعبه ارسال کنیم.
          ممنون

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
            • 27
            • 14.00

ایجاد فرم رو یاد گرفتم فقط میخوام بدونم چطور به فرم یک دیتا بیس رو معرفی کنم که همونطور که گفتم با وارد کردن بخشی از اطلاعات ، موارد مشابه رو پیشنهاد بده؟
            یعنی باوارد کردن اول نام ، تو فهرست دنبال مشابه ها بگرده و پیشنهاد بده
            ممنون از همه بخاطر تحمل سوالات بنده
            Last edited by Ali-Zali; 2018/08/17, 02:33.

کامنت

• علیرضا.
              • 2014/01/09
              • 1

سلام
              میتونید از combobox برای نام خانوادگی استفاده کنید وقتی تایپ میکنید نزدیک ترین رو پیشنهاد میده و میتونید یه listbox اضافه کنید که افراد تحت تکفل هم سرچ بشه
              برای ثبت اطلاعات هم با حلقه for اخرین ردیف رو پیدا کنید و اطلاعات رو وارد کنید .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
                • 27
                • 14.00

نوشته اصلی توسط علیرضا.
                سلام
                میتونید از combobox برای نام خانوادگی استفاده کنید وقتی تایپ میکنید نزدیک ترین رو پیشنهاد میده و میتونید یه listbox اضافه کنید که افراد تحت تکفل هم سرچ بشه
                برای ثبت اطلاعات هم با حلقه for اخرین ردیف رو پیدا کنید و اطلاعات رو وارد کنید .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
                از راهنمایی تون بی نهایت سپاسگذارم
                ولی این هایی که میگید رو نمیدونم چی هست
                ممنون میشم اگه نمونه فایلش رو برام ایجاد کنید با توجه به شمیمه پست اولم
                و خیلی دوست دارم البته روش ایجاد کردنش رو هم در کنارش یاد بگیرم
                منتهی اول فایلش رو داشته باشم و در کنار آموزش حاصل کارم رو با فایلی که شما درست کردین مقایسه کنم
                متشکر

کامنت

• Alireza
                  مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                  • 648
                  • 80.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
                  از راهنمایی تون بی نهایت سپاسگذارم
                  ولی این هایی که میگید رو نمیدونم چی هست
                  ممنون میشم اگه نمونه فایلش رو برام ایجاد کنید با توجه به شمیمه پست اولم
                  و خیلی دوست دارم البته روش ایجاد کردنش رو هم در کنارش یاد بگیرم
                  منتهی اول فایلش رو داشته باشم و در کنار آموزش حاصل کارم رو با فایلی که شما درست کردین مقایسه کنم
                  متشکر
                  سلام مجدد
                  این نمونه برای قسمت اصلی سوالتون
                  فایل های پیوست شده
                  [/CENTER]

کامنت

• Alireza
                    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                    • 648
                    • 80.00

از این کد هم برای ثبت استفاده کن

کد:

Private Sub CommandButton1_Click()
                    Dim sabt As Range
                    For Each sabt In Sheet5.Range("a1:a1000")
                    If sabt.Value = "" Then
                    sabt.Value = ComboBox1.Value
                    Exit For
                    End If

Next
                    MsgBox "ثبت با موفقيت انجام شد", vbInformation
                    ComboBox1.Value = ""
                    End Sub
                    فایل های پیوست شده
                    [/CENTER]

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
                      • 27
                      • 14.00

ممنون از دوستان بخشی از سوال حل شد امااین بار خواسته هام یه شکل جدید تر پیدا کرده

این عکس رو ببینید

میخوام جوری باشه که وقتی نام بیمه شده اصلی دارم تایپ میکنم پیشنهاد های مشابه رو ( از داخل لیست بیمه شده های اصلی فقط ) بده ( تا اینجاش چیزی بود که قبلا هم گفته بودم )
                      حالا میخوام وقتی وارد فیلد نام بیمار میشم کسانی که زیرمجموعه اصلی هستن رو با توجه به انتخاب مرحله قبلم پیشنهاد بده
                      مثل این سایت ها که وقتی استان تهران رو انتخاب میکنی شهر های اون استان رو تو فیلد بعدی میچینه و از بین اونا انتخاب میکنی و حتی میتونی اگه لیست بلند باشه با وارد کردن اول نام شهر مشابه ها رو ببینی
                      میخوام این تغغیراتی که در دوخط بالا ذکر شد رو در فرم بالا ایجاد کنم که بلد نیستم
                      الان این فرم بالا رو که از گوگل سرچ کردم و یاد گرفتم خیلی عالیه فقط ایرادش اینه که باید تمام اطلاعات و نام ها را با پسوند و پیشوند و ... دستی تایپ کنی که گاهی یه اسم 10 بار تکرار شده و این ملال آور شده
                      ممنونم از همه و دورادور دست همه اساتید رو میبوسم

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
                        • 27
                        • 14.00

نوشته اصلی توسط ali-zali
                        ممنون از دوستان بخشی از سوال حل شد امااین بار خواسته هام یه شکل جدید تر پیدا کرده

این عکس رو ببینید
                        [ATTACH=CONFIG]17062[/ATTACH]
                        میخوام جوری باشه که وقتی نام بیمه شده اصلی دارم تایپ میکنم پیشنهاد های مشابه رو ( از داخل لیست بیمه شده های اصلی فقط ) بده ( تا اینجاش چیزی بود که قبلا هم گفته بودم )
                        حالا میخوام وقتی وارد فیلد نام بیمار میشم کسانی که زیرمجموعه اصلی هستن رو با توجه به انتخاب مرحله قبلم پیشنهاد بده
                        مثل این سایت ها که وقتی استان تهران رو انتخاب میکنی شهر های اون استان رو تو فیلد بعدی میچینه و از بین اونا انتخاب میکنی و حتی میتونی اگه لیست بلند باشه با وارد کردن اول نام شهر مشابه ها رو ببینی
                        میخوام این تغغیراتی که در دوخط بالا ذکر شد رو در فرم بالا ایجاد کنم که بلد نیستم
                        الان این فرم بالا رو که از گوگل سرچ کردم و یاد گرفتم خیلی عالیه فقط ایرادش اینه که باید تمام اطلاعات و نام ها را با پسوند و پیشوند و ... دستی تایپ کنی که گاهی یه اسم 10 بار تکرار شده و این ملال آور شده
                        ممنونم از همه و دورادور دست همه اساتید رو میبوسم

درمورد قسمت سبز رنگ صحبت هام نمیدونم باید فایل اصلی رو چجوری جدول بندی کنم تا بتونه تشخیص بده کی زیر مجموعه کی هستش
                        در حالی که تو جدول منابع اصلی اسامی اول اسم اصلی و بعد زیرمجموعه ها رو نوشته ( تو قسمت نوع بیمه شده ستون l شیت اول ضمیمه پست اول )

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                          • 2065
                          • 72.00

نوشته اصلی توسط ali-zali
                          درمورد قسمت سبز رنگ صحبت هام نمیدونم باید فایل اصلی رو چجوری جدول بندی کنم تا بتونه تشخیص بده کی زیر مجموعه کی هستش
                          در حالی که تو جدول منابع اصلی اسامی اول اسم اصلی و بعد زیرمجموعه ها رو نوشته ( تو قسمت نوع بیمه شده ستون l شیت اول ضمیمه پست اول )
                          سلام
                          بسیار خوشحالم که با جستجو در منابع مختلف، تاحدودی با پیچ و خم نرم افزار جادویی اکسل آشنا شدید!
                          اینکه استفاده از فرم های پیشفرض حود اکسل رو یاد گرفتید خیلی خوبه و امیدوارم ادامه بدید.
                          موردی که مد نظر شماست از موضوعات پیشرفته و تخصصی این نرم افزار هست.
                          برای دستیابی شما به آنچه شما میخواهید، دو راه وجود داره:
                          1- فایل آماده شده ای برای شما ارسال بشه که بتونید ازش استفاده کنید ( این راه پیشنهاد نمیشه )
                          2- با راهنمایی دوستان و پرسش درخصوص چرایی مسایل، خودتون اون فایل رو درست کنید ( هدف انجمن )
                          خواسته ی شما علاوه بر فرمول نویسی پیشرفته در اکسل، نیاز به آشنایی کلی با vba و محیط اون در اکسل داره.

موفق باشید.
                          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                          [/FONT][/B][/CENTER]
                          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                          [/CENTER]

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
                            • 27
                            • 14.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
                            سلام
                            بسیار خوشحالم که با جستجو در منابع مختلف، تاحدودی با پیچ و خم نرم افزار جادویی اکسل آشنا شدید!
                            اینکه استفاده از فرم های پیشفرض حود اکسل رو یاد گرفتید خیلی خوبه و امیدوارم ادامه بدید.
                            موردی که مد نظر شماست از موضوعات پیشرفته و تخصصی این نرم افزار هست.
                            برای دستیابی شما به آنچه شما میخواهید، دو راه وجود داره:
                            1- فایل آماده شده ای برای شما ارسال بشه که بتونید ازش استفاده کنید ( این راه پیشنهاد نمیشه )
                            2- با راهنمایی دوستان و پرسش درخصوص چرایی مسایل، خودتون اون فایل رو درست کنید ( هدف انجمن )
                            خواسته ی شما علاوه بر فرمول نویسی پیشرفته در اکسل، نیاز به آشنایی کلی با vba و محیط اون در اکسل داره.

موفق باشید.
                            سلام خدمت مدیر ارشد عزیز
                            اتفاقا منم خیلی مشتاق هستم که همه قسمت های اکسل رو یاد بگیرم و همینطور اکسس ولی فعلا به این فایل نیاز دارم و تا یاد گرفتن من مبتدی خیلی مونده
                            ممنون میشم اگه فایل رو یکی از اساتید برام زحمت بکشه و در کنارش یه منبع آموزشی ویدیویی رو هم معرفی کنه که حتی شده هزینه پرداخت کنم ویاد بگیرم
                            بنده یه فایل pdf رو از همین انجمن خریدم با تخفیف 50 درصد 12 تومن ولی خیلی سطح بالا آموزش داده بود و فقط توابع اصلی رو گفته بود نه مفاهیم پایه و...

کامنت

• Alireza
                              مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                              • 648
                              • 80.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
                              سلام خدمت مدیر ارشد عزیز
                              اتفاقا منم خیلی مشتاق هستم که همه قسمت های اکسل رو یاد بگیرم و همینطور اکسس ولی فعلا به این فایل نیاز دارم و تا یاد گرفتن من مبتدی خیلی مونده
                              ممنون میشم اگه فایل رو یکی از اساتید برام زحمت بکشه و در کنارش یه منبع آموزشی ویدیویی رو هم معرفی کنه که حتی شده هزینه پرداخت کنم ویاد بگیرم
                              بنده یه فایل pdf رو از همین انجمن خریدم با تخفیف 50 درصد 12 تومن ولی خیلی سطح بالا آموزش داده بود و فقط توابع اصلی رو گفته بود نه مفاهیم پایه و...
                              سلام دوست عزیز
                              شما تا جایی که میتونید کار رو جلو ببرید و آخرین فایل و سوالات مربوطه رو بزارید تا هر کدوم از دوستان فرصت داشتند جواب سوالتون رو بدن .
                              اگر هم فایل رو کامل میخواید به لینک سفارش پروژه مراجعه کنید .
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..