پیشنهاد نام یا اطلاعات مشابه با وارد کردن قسمتی از اطلاعات در سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

این کد فقط پرسنل اصلی رو وارد combobox1 میکنه

کد:
    Sub asli()
    Dim asl As Range
    endrow = Sheet2.Cells(Rows.Count, "E").End(xlUp).Row
    For Each asl In Sheet2.Range("E1:E" & endrow)
    If asl.Offset(0, 22).Value = "" Then
    UserForm1.ComboBox1.AddItem asl.Value
    End If
    Next
    End Sub
    این کد شماره بیمه پرسنل اصلی رو شناسایی میکنه

کد:
    Sub cod()
    Dim cod As Range
    endrow = Sheet2.Cells(Rows.Count, "E").End(xlUp).Row
    For Each cod In Sheet2.Range("E1:E" & endrow)
    If UserForm1.ComboBox1.Value = cod Then
    UserForm1.TextBox1.Value = cod.Offset(0, -2)
    End If
    Next
    End Sub

حالا لازمه شما بر اساس کد بیمه ، بیمه شده اصلی اطلاعات افراد تحت تکفل رو وارد list box کنید
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• Alireza
      مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
      • 648
      • 80.00

Click image for larger version

Name:	درمان.jpg
Views:	1
Size:	75.1 کیلو بایت
ID:	134254

باید به همچین چیزی برسید
      [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
        • 27
        • 14.00

خب همونطور که میدونید من کاملا مبتدی هستم
        اصلا نمیدونم لینک سفارش کجاست؟
        اصلا نمیدونم وقتی این کادر ورود اطلاعات که بالاش نوشته user form 1 وقتی بسته شد دوباره چطور بازش کنم؟ تا جایی که مجبور میشم کل فایل رو یبارباز و بسته کنم؟
        اصلا نمیدونم این user form رو از کجا تو اکسل فعال کنم؟
        فقط گزینه فرم رو تو گوگل سرچ کردم زده بود باید form رو تو نوار بالا بیارید از طریق coustom...
        دیگه بیشتر از این اطلاعاتی پیدا نکردم
        حتی این کد هایی که شما میگید برای فلان کار هست رو نمیدونم کجا و چطوری باید ازشون استفاده کرد؟
        راستی فرمودید تا یجایی فایل رو پیش ببرم آخه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ ایده ای برای شروع ندارم از کجا و به چه شکل شروع کنم
        ممنون میشم لااقل قدم به قدم در حد همین نیاز من رو راهنمایی کنید
        مثلا یه نمونه نصفه بذارید بعد بگید چجوری خودم کاملش کنم

کامنت

• Alireza
          مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
          • 648
          • 80.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
          خب همونطور که میدونید من کاملا مبتدی هستم
          اصلا نمیدونم لینک سفارش کجاست؟
          اصلا نمیدونم وقتی این کادر ورود اطلاعات که بالاش نوشته user form 1 وقتی بسته شد دوباره چطور بازش کنم؟ تا جایی که مجبور میشم کل فایل رو یبارباز و بسته کنم؟
          اصلا نمیدونم این user form رو از کجا تو اکسل فعال کنم؟
          فقط گزینه فرم رو تو گوگل سرچ کردم زده بود باید form رو تو نوار بالا بیارید از طریق coustom...
          دیگه بیشتر از این اطلاعاتی پیدا نکردم
          حتی این کد هایی که شما میگید برای فلان کار هست رو نمیدونم کجا و چطوری باید ازشون استفاده کرد؟
          راستی فرمودید تا یجایی فایل رو پیش ببرم آخه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ ایده ای برای شروع ندارم از کجا و به چه شکل شروع کنم
          ممنون میشم لااقل قدم به قدم در حد همین نیاز من رو راهنمایی کنید
          مثلا یه نمونه نصفه بذارید بعد بگید چجوری خودم کاملش کنم
          اینطوری کار سخت میشه براتون با کیلد های ترکیبی alt+f11 میتونید به محیط VBA وارد بشی و کدها و یوزر فرم رو ببینی ولی بدون اطلاعات نمیشه ازشون استفاده کرد
          [/CENTER]

کامنت

• Alireza
            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
            • 648
            • 80.00

لینک سفارش پروژه
            [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
              • 147
              • 41.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
              ممنون از دوستان بخشی از سوال حل شد امااین بار خواسته هام یه شکل جدید تر پیدا کرده

این عکس رو ببینید
              [ATTACH=CONFIG]17062[/ATTACH]
              میخوام جوری باشه که وقتی نام بیمه شده اصلی دارم تایپ میکنم پیشنهاد های مشابه رو ( از داخل لیست بیمه شده های اصلی فقط ) بده ( تا اینجاش چیزی بود که قبلا هم گفته بودم )
              حالا میخوام وقتی وارد فیلد نام بیمار میشم کسانی که زیرمجموعه اصلی هستن رو با توجه به انتخاب مرحله قبلم پیشنهاد بده
              مثل این سایت ها که وقتی استان تهران رو انتخاب میکنی شهر های اون استان رو تو فیلد بعدی میچینه و از بین اونا انتخاب میکنی و حتی میتونی اگه لیست بلند باشه با وارد کردن اول نام شهر مشابه ها رو ببینی
              میخوام این تغغیراتی که در دوخط بالا ذکر شد رو در فرم بالا ایجاد کنم که بلد نیستم
              الان این فرم بالا رو که از گوگل سرچ کردم و یاد گرفتم خیلی عالیه فقط ایرادش اینه که باید تمام اطلاعات و نام ها را با پسوند و پیشوند و ... دستی تایپ کنی که گاهی یه اسم 10 بار تکرار شده و این ملال آور شده
              ممنونم از همه و دورادور دست همه اساتید رو میبوسم
              برای ساده کردن کار شما
              1 - برای جستجو میتوانید از فایل (مربوط به کار دیگه ای است و به سوال شما دقیقآ مربوط نیست) ایده بگیرید (فرمولهای ستونهای B و C و D رو نگاه کنید)
              2 - برای زیر مجموعه سازی هم از اینجا کمک بگیرید https://exceliran.com/dependent-dropdown-list/
              فایل های پیوست شده

کامنت

• Alireza
                مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                • 648
                • 80.00

تا جایی که فایل رو جلو بردم خدمت شما

کد:
                Sub takafol()
                Dim takafol As Range
                endrow = Sheet2.Cells(Rows.Count, "M").End(xlUp).Row

For Each takafol In Sheet2.Range("M1:M" & endrow)
                If UserForm1.TextBox1.Text = takafol.Value Then
                UserForm1.ListBox1.AddItem takafol.Offset(0, -7).Value
                 UserForm1.ListBox1.List(UserForm1.ListBox1.ListCount - 1, 1) = takafol.Offset(0, -8).Value
                 UserForm1.ListBox1.List(UserForm1.ListBox1.ListCount - 1, 2) = takafol.Offset(0, -9).Value
                UserForm1.ListBox1.List(UserForm1.ListBox1.ListCount - 1, 3) = takafol.Offset(0, 2).Value

End If
                Next
                End Sub
                فایل های پیوست شده
                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..