استفاده از تابع vlookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش استفاده از تابع vlookup

با سلام من یک فایل اکسل دارم که چند تا شیت داره که دو ستون داره که یکی یک کد منحصر به فرد داره ستون دیگه عدد حالا میخوام جمع هر کد منحصر به فرد در سه شیت بیاد و تو یک شیت نهایی جمع بشه میشه راهنمایی بفرمایید نمونه فایل هم گذاشتم
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    نتیجه رو تو فایل ببینید.آیا نتیجه مورد انتظار شما ست؟
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

سلام ضمن سپاس از راهنمایی شما دوست عزیز اگه بخوام حاصل عدد در ستون b2 جمع بشه حاصل صفر درمیاد چرا ؟ و باید چیکار کنم؟

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
        • 110
        • 29.00

سلام مجدد فایل مد نظر رو دوباره براتون میفرستم میشه روی این فایل راهنمایی بفرمایید
        فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

کد PHP:
          =SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT("'"&sheets&"'!"&"rng");A2;INDIRECT("'"&sheets&"'!"&"b2:b4"))) 
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• nadri
            • 2016/04/13
            • 1

سلام دوستان ...من یه فایل فروش دارم با صورتحساب مشتری میخوام مغایرت بگیرم منتها اکسل خیلی گسترده ای هست به این صورت که با vlookup مقادیر مشابه رو پیدا کنه و جمع رو نیز چک کند....یعنی دو شرط نیاز دارم مقادیر مشابه به انضمام جمع / در ضمن با مناطق مختلف و مشتری های مختلف که زیر گروه یک مشتری هستند

کامنت

• ehsansingle
              • 2014/12/03
              • 1
              • 33.00

با سلام
              من یه شیت دارم با چند ستون شامل اطلاعات مرخصی کارکنان (هر کس یک کد دادم) که مرخص ساعتی و روزانه شان از طریق فیلتر کد در همان شیت قابل مشاهده میباشد
              حالا میخوام در یک شیت دیگر اطلاعات هر کد از قبیل نام و نام خانوادگی مرخصی ساعتی و روزانه را استخراج کنم
              میشه لطفا راهنمایی کنید ؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

نوشته اصلی توسط nadri
                سلام دوستان ...من یه فایل فروش دارم با صورتحساب مشتری میخوام مغایرت بگیرم منتها اکسل خیلی گسترده ای هست به این صورت که با vlookup مقادیر مشابه رو پیدا کنه و جمع رو نیز چک کند....یعنی دو شرط نیاز دارم مقادیر مشابه به انضمام جمع / در ضمن با مناطق مختلف و مشتری های مختلف که زیر گروه یک مشتری هستند
                با سلام
                دوستان عزیز سوالات شما هیچ ارتباطی با این تاپیک علی رغم عنوان ذکر شده در اون ، نداره تاپیک مجزا باز کنید و سوال تون رو مطرح کنید.

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                  • 110
                  • 29.00

سلام دوست عزیز من فرمول تونو تو فایل اصلی م گذاشتم بازم جواب نمیده یک عکس فرستادم میشه بگید مشکل فرمول کجاست ؟؟Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	265.7 کیلو بایت
ID:	134642

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                    • 2065
                    • 72.00

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
                    سلام دوست عزیز من فرمول تونو تو فایل اصلی م گذاشتم بازم جواب نمیده یک عکس فرستادم میشه بگید مشکل فرمول کجاست ؟؟
                    سلام دوست عزیز
                    احتمالاً شما در نامگذاری محدوده ( به عنوان مثال "rng " ) دچار مشکل شده اید.
                    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/CENTER]
                    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                      • 110
                      • 29.00

سلام میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ بجای rng چی باید بذارم و چطوری باید انتخاب کنم ؟
                      Last edited by hosseinarezoomandan; 2018/10/30, 13:47.

کامنت

• mokaram
                        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                        • 1805
                        • 74.00

از تب Formula قسمت Name Manager نام rng را بررسی کنید.
                        Click image for larger version

Name:	help.jpg
Size:	116.2 کیلو بایت
ID:	134644
                        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                        [/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                          • 110
                          • 29.00

این عکس هم گرفتم از محدوده ای که شما تو فرمول اولیه به عنوان شیت های یک تا سه انتخاب کردید Click image for larger version

Name:	Untitled1.jpg
Size:	198.1 کیلو بایت
ID:	134645

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                            • 110
                            • 29.00

Name:	3.jpg
Size:	286.9 کیلو بایت
ID:	134646نه بزرگوار اونجا همه شیت ها رو اورده بود البته در دو حالت پرینت اریا و پرینت تیتل

کامنت

• mokaram
                              مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                              • 1805
                              • 74.00

پس شما محدوده ای به نام rng نداری.بالطبع فرمول هم درست کار نمی کنه.تو فایل اصلی که دوستمون امیر خان (amir_ts ) زحمتش را کشیدند محدوده rng را ملاحظه کنید

Name:	rng.jpg
Size:	167.1 کیلو بایت
ID:	134647
                              [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..