با سلام من یک فایل اکسل دارم که چند تا شیت داره که دو ستون داره که یکی یک کد منحصر به فرد داره ستون دیگه عدد حالا میخوام جمع هر کد منحصر به فرد در سه شیت بیاد و تو یک شیت نهایی جمع بشه میشه راهنمایی بفرمایید نمونه فایل هم گذاشتم
استفاده از تابع vlookup
Collapse
X
-
-
با سلام
نتیجه رو تو فایل ببینید.آیا نتیجه مورد انتظار شما ست؟فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
سلام ضمن سپاس از راهنمایی شما دوست عزیز اگه بخوام حاصل عدد در ستون b2 جمع بشه حاصل صفر درمیاد چرا ؟ و باید چیکار کنم؟کامنت
-
سلام مجدد فایل مد نظر رو دوباره براتون میفرستم میشه روی این فایل راهنمایی بفرماییدفایل های پیوست شدهکامنت
-
کد PHP:=SUMPRODUCT(SUMIF(INDIRECT("'"&sheets&"'!"&"rng");A2;INDIRECT("'"&sheets&"'!"&"b2:b4")))
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
سلام دوستان ...من یه فایل فروش دارم با صورتحساب مشتری میخوام مغایرت بگیرم منتها اکسل خیلی گسترده ای هست به این صورت که با vlookup مقادیر مشابه رو پیدا کنه و جمع رو نیز چک کند....یعنی دو شرط نیاز دارم مقادیر مشابه به انضمام جمع / در ضمن با مناطق مختلف و مشتری های مختلف که زیر گروه یک مشتری هستندکامنت
-
با سلام
من یه شیت دارم با چند ستون شامل اطلاعات مرخصی کارکنان (هر کس یک کد دادم) که مرخص ساعتی و روزانه شان از طریق فیلتر کد در همان شیت قابل مشاهده میباشد
حالا میخوام در یک شیت دیگر اطلاعات هر کد از قبیل نام و نام خانوادگی مرخصی ساعتی و روزانه را استخراج کنم
میشه لطفا راهنمایی کنید ؟کامنت
-
سلام دوستان ...من یه فایل فروش دارم با صورتحساب مشتری میخوام مغایرت بگیرم منتها اکسل خیلی گسترده ای هست به این صورت که با vlookup مقادیر مشابه رو پیدا کنه و جمع رو نیز چک کند....یعنی دو شرط نیاز دارم مقادیر مشابه به انضمام جمع / در ضمن با مناطق مختلف و مشتری های مختلف که زیر گروه یک مشتری هستندسلام دوستان ...من یه فایل فروش دارم با صورتحساب مشتری میخوام مغایرت بگیرم منتها اکسل خیلی گسترده ای هست به این صورت که با vlookup مقادیر مشابه رو پیدا کنه و جمع رو نیز چک کند....یعنی دو شرط نیاز دارم مقادیر مشابه به انضمام جمع / در ضمن با مناطق مختلف و مشتری های مختلف که زیر گروه یک مشتری هستند
دوستان عزیز سوالات شما هیچ ارتباطی با این تاپیک علی رغم عنوان ذکر شده در اون ، نداره تاپیک مجزا باز کنید و سوال تون رو مطرح کنید.
تشکر[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
کامنت
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
سلام میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ بجای rng چی باید بذارم و چطوری باید انتخاب کنم ؟Last edited by hosseinarezoomandan; 2018/10/30, 13:47.کامنت
-
کامنت
-
-
کامنت