یک فایل اکسل دارم با رکوردهای زیاد که هرکدوم از ردیفها یک unique code دارند میخوام در ردیفهایی که کد یکسان دارند اطلاعات ستون "cause" مربوط به هرکد در ردیفی که همان کد را دارد ولی سلول آن در ستون "cause" خالی است نوشته شود . ممنون میشم کمک کنید کارهام عقب مونده بخاطر این . لینک فایل پیوست میشود
مشکل در استفاده از تابع vlookup
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام دوستان
یک فایل اکسل دارم با رکوردهای زیاد که هرکدوم از ردیفها یک unique code دارند میخوام در ردیفهایی که کد یکسان دارند اطلاعات ستون "cause" مربوط به هرکد در ردیفی که همان کد را دارد ولی سلول آن در ستون "cause" خالی است نوشته شود . ممنون میشم کمک کنید کارهام عقب مونده بخاطر این . لینک فایل پیوست میشود
Last edited by saeideh1992; 2018/11/24, 16:59. -
با سلام
فایل پیوست را بررسی کنید
کد PHP:=IF(AND(COUNTIF([unique code],A2)>1,COUNTIF($A$1:A2,A2)=1),"others","")
فایل های پیوست شده -
با سلام و سپاس از شما
ستون cause مربوط به برخی کدها خالی هستند . هدف من این است با استفاده از vlookupاگر دو unique code یکسان بودند اطلاعات کدی که cause آن موجود است به کدی که cause آن خالی است منتقل شود .کامنت
-
سلام دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید.
این مطلبی را که شما عنوان می کنید قطعاً با کدنویسی امکان پذیر هست و یا اینکه از یک ستون کمکی استفاده نمایید.
لطفاً قسمتی از فایل خود را ارسال نمایید و خواسته خود را دقیق تر مطرح کنید تا دوستان خوب من، بهتر بتوانند کمکتان کنند.
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
ماکرو ذیل را در فایل پیوست تست کنید
کد PHP:Sub test()
Z1 = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
For I = 2 To Z1
If Range("k" & I) <> "" And Application.CountIf(Range("A2:A" & Z1), Range("A" & I)) > 1 Then
For J = 1 To Z1
If Range("A" & I) = Range("A" & J) And Range("K" & J) = "" Then
Range("K" & J) = Range("k" & I)
End If
Next
End If
Next
End Sub
فایل های پیوست شدهکامنت

کامنت