مشکل در ثبت اطلاعات

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[حل شده] مشکل در ثبت اطلاعات

سلام
    من در فایل پیوست من به یک مشکل برخورد کردم
    هنگامی که میخوام کلید ثبت اطلاعات را بزنم اگه موردی خالی بود پیغام مربوط به اون قسمت میده
    مشکل من سر گزینه OptionButton هستش دوتا OptionButton را داخل یک Frame گذاشتم حالا نمیدونم چه دستوری را برای پیغام انتخاب این OptionButton وارد کنم

Click image for larger version

Name:	0.png
Views:	1
Size:	8.8 کیلو بایت
ID:	147452

کد PHP:
    If ComboBox1.Text "" Then MsgBox "کد را وارد کنيد"ComboBox1.SetFocus: Exit Sub
    If TextBox1.Text "" Then MsgBox "يک نام را وارد کنيد"TextBox1.SetFocus: Exit Sub
    If TextBox2.Text "" Then MsgBox "شهر را وارد کنيد"TextBox2.SetFocus: Exit Sub
    If TextBox3.Text "" Then MsgBox "روز را وارد کنيد"TextBox3.SetFocus: Exit Sub
    If TextBox4.Text "" Then MsgBox "ماه را وارد کنيد"TextBox4.SetFocus: Exit Sub
    If TextBox5.Text "" Then MsgBox "سال را وارد کنيد"TextBox5.SetFocus: Exit Sub
    'If TextBox6.Text = "" Then MsgBox "وضعيت تاهل را انتخاب کنيد": TextBox5.SetFocus: Exit Sub
    If OptionButton1.Text = "" Then MsgBox "تعداد فرزندان را وارد کنيد": OptionButton1.SetFocus: Exit Sub
    If ComboBox2.Text = "" Then MsgBox "درجه را وارد کنيد": ComboBox2.SetFocus: Exit Sub 
    لطفا راهنماییم کنید
    فایل های پیوست شده
    Last edited by میثم مقدم نیا; 2018/12/22, 12:40.
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

کد را اصلاح کنید

کد PHP:
    If OptionButton1 False And OptionButton2 False Then
    MsgBox 
    "وضعيت تاهل را مشخص کنيد"
    'OptionButton1.SetFocus
    Exit Sub
    End If 

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

کد را اصلاح کنید

کد PHP:
      If OptionButton1 False And OptionButton2 False Then
      MsgBox 
      "وضعيت تاهل را مشخص کنيد"
      'OptionButton1.SetFocus
      Exit Sub
      End If 
      ممنون از راهنمایی شما ولی این کد را اضافه کردم وقتی یکی از گزینه های OptionButton را انتخاب میکنم ، در صورت خالی بودن یکی از گزینه های بعدی از ان پیغام خطا میده

من از کد شما به این صورت استفاده کردم مشکل حل شد

کد PHP:
      If OptionButton1 False And OptionButton2 False Then MsgBox "وضعيت تاهل را مشخص کنيد": Exit Sub 
      Last edited by میثم مقدم نیا; 2018/12/22, 13:30.
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..