سلام
من در فایل پیوست من به یک مشکل برخورد کردم
هنگامی که میخوام کلید ثبت اطلاعات را بزنم اگه موردی خالی بود پیغام مربوط به اون قسمت میده
مشکل من سر گزینه OptionButton هستش دوتا OptionButton را داخل یک Frame گذاشتم حالا نمیدونم چه دستوری را برای پیغام انتخاب این OptionButton وارد کنم

لطفا راهنماییم کنید
من در فایل پیوست من به یک مشکل برخورد کردم
هنگامی که میخوام کلید ثبت اطلاعات را بزنم اگه موردی خالی بود پیغام مربوط به اون قسمت میده
مشکل من سر گزینه OptionButton هستش دوتا OptionButton را داخل یک Frame گذاشتم حالا نمیدونم چه دستوری را برای پیغام انتخاب این OptionButton وارد کنم
کد PHP:
If ComboBox1.Text = "" Then MsgBox "کد را وارد کنيد": ComboBox1.SetFocus: Exit Sub
If TextBox1.Text = "" Then MsgBox "يک نام را وارد کنيد": TextBox1.SetFocus: Exit Sub
If TextBox2.Text = "" Then MsgBox "شهر را وارد کنيد": TextBox2.SetFocus: Exit Sub
If TextBox3.Text = "" Then MsgBox "روز را وارد کنيد": TextBox3.SetFocus: Exit Sub
If TextBox4.Text = "" Then MsgBox "ماه را وارد کنيد": TextBox4.SetFocus: Exit Sub
If TextBox5.Text = "" Then MsgBox "سال را وارد کنيد": TextBox5.SetFocus: Exit Sub
'If TextBox6.Text = "" Then MsgBox "وضعيت تاهل را انتخاب کنيد": TextBox5.SetFocus: Exit Sub
If OptionButton1.Text = "" Then MsgBox "تعداد فرزندان را وارد کنيد": OptionButton1.SetFocus: Exit Sub
If ComboBox2.Text = "" Then MsgBox "درجه را وارد کنيد": ComboBox2.SetFocus: Exit Sub
کامنت