با عرض سلام و خسته نباشید
دوستای عزیز من یه اکسل دارم دوتا شیت داره
توضیحات و نکات:
شیت یک برای ورود اطلاعات کالاها می باشد
شیت دو کپی اطلاعات شیت یک به شیت دو با ترتیب خاص (که سوال من هم در مورد همین قسمته)
خب فایل اکسل رو هم ضمیمه میکنم
خدمتتون عرض کنم شیت یک به شکل زیره
[ATTACH=CONFIG]18138[/ATTACH]
میخام هر کالایی اینجا وارد می کنیم به تعدادی که رو به روش نوشته به شیت دو
منتقل بشه به تعدادی که در ستون تعداد(d) شیت 1 نوشته و به فرمتی که در شیت دو و تصویر زیر می بینید به ترتیب پشت سرهم
[ATTACH=CONFIG]18139[/ATTACH]
یه نکته ی دیگه که هست اگر در شیت یک اطلاعاتی در یک ردیف وارد نشود یا آن ردیف خالی باشد به عنوان مثال در شیت یک ردیف مربوط به کالایی به نام مانیتور با کد 124 خالی وارد شود یعنی اصلا جاش خالی باشه
در شیت دو فقط اطلاعات کالاهایی رو نمایش بده طبق فرمتی که در بالا گفتم که حتما در شیت 1 آمده باشند و پشت سرهم
دوستان : حتی اگه نمیتونید کامل کنید مسئلم رو کمکم کنید گام به گام میرم جلو حتی اگر درمورد یه قسمتیش میتونید راهنماییم کنید دریغ نکنید
با تشکر
دوستای عزیز من یه اکسل دارم دوتا شیت داره
توضیحات و نکات:
شیت یک برای ورود اطلاعات کالاها می باشد
شیت دو کپی اطلاعات شیت یک به شیت دو با ترتیب خاص (که سوال من هم در مورد همین قسمته)
خب فایل اکسل رو هم ضمیمه میکنم
خدمتتون عرض کنم شیت یک به شکل زیره
[ATTACH=CONFIG]18138[/ATTACH]
میخام هر کالایی اینجا وارد می کنیم به تعدادی که رو به روش نوشته به شیت دو
منتقل بشه به تعدادی که در ستون تعداد(d) شیت 1 نوشته و به فرمتی که در شیت دو و تصویر زیر می بینید به ترتیب پشت سرهم
[ATTACH=CONFIG]18139[/ATTACH]
یه نکته ی دیگه که هست اگر در شیت یک اطلاعاتی در یک ردیف وارد نشود یا آن ردیف خالی باشد به عنوان مثال در شیت یک ردیف مربوط به کالایی به نام مانیتور با کد 124 خالی وارد شود یعنی اصلا جاش خالی باشه
در شیت دو فقط اطلاعات کالاهایی رو نمایش بده طبق فرمتی که در بالا گفتم که حتما در شیت 1 آمده باشند و پشت سرهم
دوستان : حتی اگه نمیتونید کامل کنید مسئلم رو کمکم کنید گام به گام میرم جلو حتی اگر درمورد یه قسمتیش میتونید راهنماییم کنید دریغ نکنید
با تشکر
کامنت