بنده از تابع vlookupاستفاده کردم تا بتونم اطلاعات مربوط به یک سطر رو با وارد کردن کد آن بدست بیارم!یک مشکلی برام پیش اومده که اگه مثلا 2 گروه با نام های a و b داشته باشم در دو شیت مختلف و بخوام در یک شیت دیگری مث c با وارد کردن کد مربوطه اطلاعات رو از هر دو شیت بگیرم ضمن اینکه مشخص بشه که این اطلاعات مربوط به a هست یا b باید چه کار کنم؟ممنون می شم کمکم کنید
مشخص نمودن نام گروه با انتخاب نام یکی از اعضا
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام و احترام
بنده از تابع vlookupاستفاده کردم تا بتونم اطلاعات مربوط به یک سطر رو با وارد کردن کد آن بدست بیارم!یک مشکلی برام پیش اومده که اگه مثلا 2 گروه با نام های a و b داشته باشم در دو شیت مختلف و بخوام در یک شیت دیگری مث c با وارد کردن کد مربوطه اطلاعات رو از هر دو شیت بگیرم ضمن اینکه مشخص بشه که این اطلاعات مربوط به a هست یا b باید چه کار کنم؟ممنون می شم کمکم کنیدبرچسب ها: هیچکدام -
با سلام
بجای اینکه از دو شیت برای ورود دیتا استفاده کنید دیتا بیس را در یک شیت جمع آوری کنید و یک ستون برای مشخص کردن گروه a و b اضافه کنید
با این حال میتوانید از فرمول های ذیل استفاده کنید
کد PHP:=IFERROR(VLOOKUP(A2,b!A:B,2,FALSE),VLOOKUP(A2,a!A:B,2,FALSE))
کد PHP:=IF(ISERROR(VLOOKUP(A2,b!A:B,2,FALSE)),"a","b")
-
با سلام
از این فرمول استفاده کنید
کد PHP:=IF(AND(ISERROR(VLOOKUP(A2,a!A:B,2,FALSE)),ISERROR(VLOOKUP(A2,b!A:B,2,FALSE))),"not found",IF(AND(NOT(ISERROR(VLOOKUP(A2,a!A:B,2,FALSE))),NOT(ISERROR(VLOOKUP(A2,b!A:B,2,FALSE)))),"moshtarek",IF(ISERROR(VLOOKUP(A2,b!A:B,2,FALSE)),"a","b")))
فایل های پیوست شدهکامنت

کامنت