انتقال اطلاعات به شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش انتقال اطلاعات به شیت

سلام
    من در این فایل پیوست دوتا مشکل دارم لطفا راهنمایم کنید

اول
    من در فایل خودم سه تا OptionButton و سه تا شیت دارم چطور میتونم با انتخاب هریک از OptionButton ها و زدن کلید (ثبت اطلاعات) اطلاعات در شیت هم نام اونها قرار بگیرد

Click image for larger version

Name:	ثبت اطلاعات.png
Views:	1
Size:	17.7 کیلو بایت
ID:	147526

دوم
    من چطور میتونم بعد از ثبت اطلاعات، با زدن کلید چاپ سند همون سند ثبت شده چاپ شود
    مشکلم در سوال دوم اینه که من در مورد چاپ سند با VBA کار نکردم و نمیدونم چطور انجامش بدم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

فایل های پیوست شده
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

اساتید کسی نبود راهنمایم کنه
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

نوشته اصلی توسط mmn1000
      اساتید کسی نبود راهنمایم کنه
      با سلام

تا حدودی خواسته شما انجام شد.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

نوشته اصلی توسط iranweld
        با سلام

تا حدودی خواسته شما انجام شد.
        استاد یه اشکال کوچیک تو فایل وجود داره
        اونم اینه که اطلاعات من با هر بار زدن کلید ثبت اطلاعات باید جایگزین اطلاعات قبل بشه ولی در این فرم شما پشت سر هم قرار میگیر و جایگزین اطلاعات قبلی نمیشه
        فایل مقابل را ببینیدKVI-ALL.zip
        اطلاعات باید در قسمت Material Document و Date و Time در سلهای B16 و C16 و D16 سند قرار میگیرند و بعد هر سندی را که خواستیم در 2 نسخه چاپ میشه

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
          استاد یه اشکال کوچیک تو فایل وجود داره
          اونم اینه که اطلاعات من با هر بار زدن کلید ثبت اطلاعات باید جایگزین اطلاعات قبل بشه ولی در این فرم شما پشت سر هم قرار میگیر و جایگزین اطلاعات قبلی نمیشه
          فایل مقابل را ببینید[ATTACH]18344[/ATTACH]
          اطلاعات باید در قسمت Material Document و Date و Time در سلهای B16 و C16 و D16 سند قرار میگیرند و بعد هر سندی را که خواستیم در 2 نسخه چاپ میشه
          استاد رو این فایل کمکم کنید

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

همچنان منتظر جوابم

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
              • 558
              • 41.00

🤔🤔🤔🤔

کامنت

چند لحظه..