فیلتر کردن لیست باکس با استفاده از تکست باکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rasooli.hamed
    • 2015/12/23
    • 3

پرسش فیلتر کردن لیست باکس با استفاده از تکست باکس

با سلام خدمت اساتید، در شیت 1 یک لیست از دیتاهای مختلف بر مبنای نام افراد وجود دارد. در شیت 2 لیست باکسی بر مبنای نام افراد درست شده که میخوام با تکست باکس قرار داده شده در زیر آن فیلتر بشه. یعنی وقتی قسمتی از نام یا نام خانوادگی در تکست باکس تایپ میشه لیست باکس بالای بر مبنای متن نوشته شده در تکست باکس فیلتر بشه. در ضمن از فرم هم نمیخوام استفاده کنم.
    ممنون
    List 97.xlsx
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در فایل پیوست در صورت ورود ابتدای اسم افراد در تکست باکس ، یک لیست از افرادی که دارای آن اسم میباشند در ستون g شیت دوم ایجاد شده و توسط Name_Define به لیست باکس ارجاع میگردد.

Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	135.4 کیلو بایت
ID:	135058
    فایل های پیوست شده

کامنت

• rasooli.hamed
      • 2015/12/23
      • 3

سلام، بابت پاسخ سریع شما بسیار سپاسگزارم، اما من میخواستم خود لیست باکس فیلتر بشه، علتش هم این هست که با فیلتر شدن لیست باکس و انتخاب نام مورد نظر از cell link لیست باکس در یکسری فرمول‏ها و گزارشات بعدی استفاده می‏کنم، هر چند با فرمول Vlookup در ستون g هم میتوانم این کار را انجام بدهم اما ترجیح بر اینست که خود لیست باکس فیلتر شده و نام از لیست باکس نام مورد نظر انتخاب شود.
      ممنون میشم اگه کد نویسی مورد نظر بر این مبنا صورت باشه.
      با تجدید احترام

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

در فایل پیوست در صورت ورود ابتدای اسم افراد در تکست باکس ، یک لیست از افرادی که دارای آن اسم میباشند در ستون g شیت دوم ایجاد شده و توسط Name_Define به لیست باکس ارجاع میگردد.

[ATTACH=CONFIG]18479[/ATTACH]
      سلام، بابت پاسخ سریع شما بسیار سپاسگزارم، اما من میخواستم خود لیست باکس فیلتر بشه، علتش هم این هست که با فیلتر شدن لیست باکس و انتخاب نام مورد نظر از cell link لیست باکس در یکسری فرمول‏ها و گزارشات بعدی استفاده می‏کنم، هر چند با فرمول Vlookup در ستون g هم میتوانم این کار را انجام بدهم اما ترجیح بر اینست که خود لیست باکس فیلتر شده و نام از لیست باکس نام مورد نظر انتخاب شود.
      ممنون میشم اگه کد نویسی مورد نظر بر این مبنا صورت باشه.
      با تجدید احترام

کامنت

چند لحظه..