من یه فایل خروجی از دستگاه ساعت زنی دارم که باید بدون تغییر در فرمت وارد برنامه ای دیگه ای بشه .من میخوام 2تا کار روی این فایل انجام بدم اول اینکه در ستون های ورودی و خروجی که یکی از آنها ساعت خورده و آن یکی ساعت نخورده(که به معنی عدم ثبت ساعت هست)رو با یک رنگ مثلا زرد نشون بده و دوم اینکه در ستون ساعت های خروجی بتونم ساعت هایی که بعد از 19:00 ثبت شده به ساعت 19:00 تغییر پیدا کنه. اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید .
فیلترساعت
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه فایل خروجی از دستگاه ساعت زنی دارم که باید بدون تغییر در فرمت وارد برنامه ای دیگه ای بشه .من میخوام 2تا کار روی این فایل انجام بدم اول اینکه در ستون های ورودی و خروجی که یکی از آنها ساعت خورده و آن یکی ساعت نخورده(که به معنی عدم ثبت ساعت هست)رو با یک رنگ مثلا زرد نشون بده و دوم اینکه در ستون ساعت های خروجی بتونم ساعت هایی که بعد از 19:00 ثبت شده به ساعت 19:00 تغییر پیدا کنه. اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید .برچسب ها: هیچکدام -
با سلام
فایل پیوست را بررسی کنید
کد PHP:Sub test()
Columns("B:B").NumberFormat = "h:mm;@"
Columns("c:c").NumberFormat = "h:mm;@"
z1 = Cells(Rows.Count, "c").End(xlUp).Row
For i = 3 To z1
If Range("c" & i) = "--" Then
Range("c" & i).Interior.ColorIndex = 6
End If
If Range("b" & i) <> "--" And Range("b" & i) > 0.79166666 Then
Range("b" & i) = 0.791666667
ElseIf Range("b" & i) = "--" Then
Range("b" & i).Interior.ColorIndex = 6
End If
Next
End Sub
فایل های پیوست شده -
سلام با کاندیشن به این صورت در اومدفایل های پیوست شده:min10::min18::min13::min22:کامنت
-
کاندیشن که اعمال کردید چی بوده؟
راه حلتون واسه مشکل دوم چیه؟
- - - Updated - - -
با سلام
فایل پیوست را بررسی کنید
کد PHP:Sub test()
Columns("B:B").NumberFormat = "h:mm;@"
Columns("c:c").NumberFormat = "h:mm;@"
z1 = Cells(Rows.Count, "c").End(xlUp).Row
For i = 3 To z1
If Range("c" & i) = "--" Then
Range("c" & i).Interior.ColorIndex = 6
End If
If Range("b" & i) <> "--" And Range("b" & i) > 0.79166666 Then
Range("b" & i) = 0.791666667
ElseIf Range("b" & i) = "--" Then
Range("b" & i).Interior.ColorIndex = 6
End If
Next
End Sub
ممنون از کمکتون ولی تو فایل ارسالی همه ورودی و خروجی هایی که خط تیره دارن رو نشون میده من دنبال اینم که اگه یکی از ورودی یا خروجی ها ساعت خورده بود و آن یکی خط تیره داشت رو بهم نشون بدهکامنت
-
سلام،با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه فایل خروجی از دستگاه ساعت زنی دارم که باید بدون تغییر در فرمت وارد برنامه ای دیگه ای بشه .من میخوام 2تا کار روی این فایل انجام بدم اول اینکه در ستون های ورودی و خروجی که یکی از آنها ساعت خورده و آن یکی ساعت نخورده(که به معنی عدم ثبت ساعت هست)رو با یک رنگ مثلا زرد نشون بده و دوم اینکه در ستون ساعت های خروجی بتونم ساعت هایی که بعد از 19:00 ثبت شده به ساعت 19:00 تغییر پیدا کنه. اگه دوستان راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید .
کد زیر رو تست کنید :
کد:Sub rplct() Dim lstrow As Double Dim rr As String Dim i As Double lstrow = Range("b" & Rows.Count).End(xlUp).Row Application.ScreenUpdating = False For i = 2 To lstrow If Range("b" & i) > "19:00" And Range("b" & i) <> "MandateMission6" Then Range("b" & i) = "19:00" End If If Range("c" & i) <> "--" And Range("b" & i) = "--" Or Range("b" & i) = "" Then Range("b" & i).Interior.ColorIndex = 6 If Range("b" & i) <> "--" And Range("c" & i) = "--" Or Range("c" & i) = "" Then Range("c" & i).Interior.ColorIndex = 6 Next i Application.ScreenUpdating = True End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
سلام،
کد زیر رو تست کنید :
کد:Sub rplct() Dim lstrow As Double Dim rr As String Dim i As Double lstrow = Range("b" & Rows.Count).End(xlUp).Row Application.ScreenUpdating = False For i = 2 To lstrow If Range("b" & i) > "19:00" And Range("b" & i) <> "MandateMission6" Then Range("b" & i) = "19:00" End If If Range("c" & i) <> "--" And Range("b" & i) = "--" Or Range("b" & i) = "" Then Range("b" & i).Interior.ColorIndex = 6 If Range("b" & i) <> "--" And Range("c" & i) = "--" Or Range("c" & i) = "" Then Range("c" & i).Interior.ColorIndex = 6 Next i Application.ScreenUpdating = True End Sub
ممنون جواب داد.برای مشکل دوم چیکار باید کنم میشه راهنمایی کنیدکامنت
-
[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت

کامنت