من یه ستون دارم که تعداد 2519 تا سطر داره و از سطر 4 پر شده. میخوام به طریقی، فقط داده های سطر 4 و 14 و 24 و 34 و ... و 2514 رو تو ستون نشون بده. بقیه داده هارو لازم ندارم. از طریق فیلتر کردن نتونستم این عمل رو انجام بدم. خیلی ممنون میشم اگربتونید راهنمایی بفرمایید.
نشان دادن سلول با ترتیب خاص
Collapse
X
-
سلام و عرض ادب خدمت اسانید
من یه ستون دارم که تعداد 2519 تا سطر داره و از سطر 4 پر شده. میخوام به طریقی، فقط داده های سطر 4 و 14 و 24 و 34 و ... و 2514 رو تو ستون نشون بده. بقیه داده هارو لازم ندارم. از طریق فیلتر کردن نتونستم این عمل رو انجام بدم. خیلی ممنون میشم اگربتونید راهنمایی بفرمایید.برچسب ها: هیچکدام -
-
سلامفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت

کامنت