لیست افراد و نمره کسب شده و گزارش گیری از تمام شیت ها در یک شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • dd3567140
    • 2019/05/16
    • 4

پرسش لیست افراد و نمره کسب شده و گزارش گیری از تمام شیت ها در یک شیت

با سلام
    من یک فایل با حدود 700 شیت دارم.هر شیت مربوط به یک فرد است با یک سری از نمراتی که دریافت کرده اند.
    من میخوام وقتی که نمرات هر فرد رو وارد میکنم در یک شیت نهایی اسم و نمره هایی که توسط اون فرد کسب شده رو برام جمع کنه.
    یعنی با وارد کردن نام خودش به صوت خودکار اطلاعاتش رو توی یک شیت نهایی بهم بده
    کسی میتونه کمکم کنه؟
  • MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
    • 83
    • 56.00

سلام
    آیا امکان انتقال اطلاعات در یک شیت وجود دارد . یعنی در هر شیت شما ستون های یکتایی دارید که دیتای مختلفی دارند ؟ اگر اینطور است شما میتوانید با انتقال اطلاعات در یک شیت و تشکیل پاور کوئری به راحتی به خواستتون برسید . یک راه دیگری که وجود داره استفاده از کد نویسی ,vb هستش.

کامنت

• dd3567140
      • 2019/05/16
      • 4

سلام. بله شیت ها دارای ستونهایی با مقادیر مختلف هستند.مشکل اینجاست من اصلا با اکسل کار نکردم و الان میخوام کد یا فرمول دقیقش رو داشته باشم اگر امکان داره. میخوام اگر بشه وقتی توی یکی از شیت ها نمرات رو وارد میکنم در شیت نهایی نام و نام خانوادگی و نمره های هر فردی به طو خودکار انتقال داده بشه. میشه کمک کنید؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

شما باید یک نمونه فایل ضمیمه کنید تا ترتیب چینش دیتا در شیت ها و نحوه گزارش خواسته شده در شیت نهایی مشخص باشد.

کامنت

• dd3567140
          • 2019/05/16
          • 4

من نمیتونم فایل اکسلم رو آپلود کنم؟ چرا؟ اگر فرمولی داره میشه کمک کنید زودتر فایلم رو درست کنم؟

کامنت

• MA.SHAHIDI

• 2019/01/07
            • 83
            • 56.00

سلام
            یه نمونه واست میفرستم که خودم آمادش کردم .
            کاری که کردم اینه :
            چند شیت به نام چند نفر درست کردم که همگی جداول یکسان و با اطلاعات متفاوت دارند
            به هر کدام کدی مشخص و یکتا دادم
            در یک شیت تمام اطلاعات را یکجا آوردم با کمک کد ها
            و در نهایت در شیت max نتیجه با کد ها آورده می شود
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..