ایجاد نمود خطی پیوسته

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

[حل شده] ایجاد نمود خطی پیوسته

باسلام
    من یک فایل ضمیه کردم که میخواهم مثل عکس نمونه چارت اون رو بصورت خطی رسم کنم که با انتخاب هر محصول بصورت فیلتر شده برای هریک از محصولات نشون داده بشه که چه روندی داشته است در طول زمان بصورت خطی. لطفا راهنمایی نمایید. باتشکر
    فایل های پیوست شده
  • hadi1980

• 2019/01/07
    • 237
    • 86.00

سلام
    براي اينکار راحتترين کار از نظر من اينه
    1- داده‌ها تون رو به table تبديل کنيد
    2- يه کاربرگ جهت محاسبات ايجاد کنيد و داخل اون يه سلول بزاريد که عنوان محصول داخل اون بصورت کامبوباکس از محصولات باشه و محصولات اون رو فيلتر کنه بصورت اتوماتيک
    3- نموداري بکشيد که اين داده‌ها رو به نحوي که ميخواهيد (line) رسم کنه
    موفق باشيد
    هادي

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

پیشنهاد می شود
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..