سورت کردن سطر در پیوت تیبل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

پرسش سورت کردن سطر در پیوت تیبل

سلام دوستان - چطوری میتونم توی پیوت تیبل سطرها رو سورت کرد
    من در پیوت یه فایل دارم که از فروردین تا اسفند ماه چیدمان شده و به ردیف ولی در پیوت سطر ماهها به هم میریزه و پشت سر هم نمیاد. باید چیکار کردد

باتشکر
  • مهندس تبریزی

• 2019/07/10
    • 109
    • 93.00

نوشته اصلی توسط arash4041
    سلام دوستان - چطوری میتونم توی پیوت تیبل سطرها رو سورت کرد
    من در پیوت یه فایل دارم که از فروردین تا اسفند ماه چیدمان شده و به ردیف ولی در پیوت سطر ماهها به هم میریزه و پشت سر هم نمیاد. باید چیکار کردد

باتشکر
    سلام دوست عزیز
    به نظرم شما میتوانید از یک ستون کمکی استفاده کنید و نام ماهها را به عدد تبدیل کنید و با عدد ماهها سورت نمائیدبرای تبدیل نام ماهها به عدد ماه میتوانید از فرمول if تو در تو پائین استفاده نمائید.
    اگر اسامی ماهها در ستون B و از B2 شروع شود مثلا در ستون A و در سلول A2 فرمول زیر را بنویسید و به پائیین درگ نمائید
    کد HTML:
    =IF(B2="فروردین",1,IF(B2="اردیبهشت",2,IF(B2="خرداد",3,IF(B2="تیر",4,IF(B2="مرداد",5,IF(B2="شهریور",6,IF(B2="مهر",7,IF(B2="آبان",8,IF(B2="آذر",9,IF(B2="دی",10,IF(B2="بهمن",11,IF(B2="اسفند",12,""))))))))))))
    بازم اگر نتوانستید فایل نمونه بزارید راهنمائی کنیم
    با تشکر مهندس تبریزی
    Last edited by مهندس تبریزی; 2019/08/11, 18:00.
    [CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
    [/SIZE][/CENTER]

کامنت

• mrexcel

• 2010/02/03
      • 436
      • 81.00

با انتخاب فروریز row label مقادیر موجود در آن میتواند با استفاده از گزینه های a...z و z....a تا سورت گردد ، ولی در صورتی که سورتی که شما میخواهید ترتیب خاصی دارد باید در ابتدا یک لیست سفارشی در option> advanced>edit custome list ایجاد نمایید. سپس در قسمت پیووت قرار بگیرید و گزینه سورت کامل را بزنید.
      در فرم ظاهر شده . more option را بزنید و از قسمت ظاهر شده گزینه filter key sort order را انتخاب نمایید و در آن قسمت میتوانید انتخاب نمایید سورت انجام شده ، بر اساس کدام موضوعاتی که در custom list ایجاد کردید باشد .
      Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	34.9 کیلو بایت
ID:	135731
      مرحله دوم
      Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	46.3 کیلو بایت
ID:	135732

زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم