توی اکسل ایجاد کردم اما تو ویژوال و فرم نتونستم
ایجاد vlookup و combo box در یوزر فرم
Collapse
X
-
کمبو باکس و vlookup نحوه اتصال کمبو باکس در داخل فرم به تکست باکس میخوام با vlook up که از روی کمبو باکس میخونه اطلاعات من داخل textbox بیاد من نمونه اش رو تو اکسل ایجاد کردم ولی تو فرم ویژوال به مشکل میخورم ممنون می شم کمکم کنید
توی اکسل ایجاد کردم اما تو ویژوال و فرم نتونستمبرچسب ها: هیچکدام -
سلام دوست عزیزکمبو باکس و vlookup نحوه اتصال کمبو باکس در داخل فرم به تکست باکس میخوام با vlook up که از روی کمبو باکس میخونه اطلاعات من داخل textbox بیاد من نمونه اش رو تو اکسل ایجاد کردم ولی تو فرم ویژوال به مشکل میخورم ممنون می شم کمکم کنید
توی اکسل ایجاد کردم اما تو ویژوال و فرم نتونستم
شما میتونید از کد زیر استفاده کنید که n تعداد ستونهای شماست بجز ستون کد پرسنلی و رنج A1:A22 هم رنج ستون کد پرسنلیتون هست که میتونید A:A بدارید ولی یه عالمه آیتم خالی به ComboBox اضافه میکنه:
فرم شما باید یه ComboBox داشته باشه و به تعداد ستونهای مورد نظرتون TextBox با اسمهایی که ترتیبشون با ترتیب ستونهای شما یکی باشه، مثلا TextBox3 ستون چهارم شما رو نشون میده و TextBox4 ستون پنجم. چون ستون اولمون کد پرسنلیه از ستون دوم وارد TextBox میکنیم.کد:Private Sub ComboBox1_Change() Dim n As Integer 'Columns And TextBoxes Number n = 3 For i = 1 To n Me("TextBox" & i).Text = Cells(ComboBox1.ListIndex + 1, i + 1) Next i End Sub Private Sub UserForm_Initialize() Dim DataRow As Variant DataRow = Range("A1:A22").Value 'Data Column Range ComboBox1.List = DataRow End Sub
الان شما توی شیتتون اطلاعات از سطر 4 شروع شده پس خط پنجم به کد زیر تغییر میکنه:
کد:Me("TextBox" & i).Text = Cells(ComboBox1.ListIndex + 4, i + 1)[CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
[/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester
[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] -
-

کامنت