ایجاد vlookup و combo box در یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza_gh_tak

• 2019/06/21
    • 149
    • 24.00

پرسش ایجاد vlookup و combo box در یوزر فرم

کمبو باکس و vlookup نحوه اتصال کمبو باکس در داخل فرم به تکست باکس میخوام با vlook up که از روی کمبو باکس میخونه اطلاعات من داخل textbox بیاد من نمونه اش رو تو اکسل ایجاد کردم ولی تو فرم ویژوال به مشکل میخورم ممنون می شم کمکم کنید
    توی اکسل ایجاد کردم اما تو ویژوال و فرم نتونستم
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط reza_gh_tak
    کمبو باکس و vlookup نحوه اتصال کمبو باکس در داخل فرم به تکست باکس میخوام با vlook up که از روی کمبو باکس میخونه اطلاعات من داخل textbox بیاد من نمونه اش رو تو اکسل ایجاد کردم ولی تو فرم ویژوال به مشکل میخورم ممنون می شم کمکم کنید
    توی اکسل ایجاد کردم اما تو ویژوال و فرم نتونستم
    سلام دوست عزیز
    شما میتونید از کد زیر استفاده کنید که n تعداد ستونهای شماست بجز ستون کد پرسنلی و رنج A1:A22 هم رنج ستون کد پرسنلیتون هست که میتونید A:A بدارید ولی یه عالمه آیتم خالی به ComboBox اضافه میکنه:
    کد:
    Private Sub ComboBox1_Change()
    Dim n As Integer        'Columns And TextBoxes Number
    n = 3
    For i = 1 To n
        Me("TextBox" & i).Text = Cells(ComboBox1.ListIndex + 1, i + 1)
    Next i
    End Sub

Private Sub UserForm_Initialize()
    Dim DataRow As Variant
    DataRow = Range("A1:A22").Value     'Data Column Range
    ComboBox1.List = DataRow
    End Sub
    فرم شما باید یه ComboBox داشته باشه و به تعداد ستونهای مورد نظرتون TextBox با اسمهایی که ترتیبشون با ترتیب ستونهای شما یکی باشه، مثلا TextBox3 ستون چهارم شما رو نشون میده و TextBox4 ستون پنجم. چون ستون اولمون کد پرسنلیه از ستون دوم وارد TextBox میکنیم.
    الان شما توی شیتتون اطلاعات از سطر 4 شروع شده پس خط پنجم به کد زیر تغییر میکنه:
    کد:
    Me("TextBox" & i).Text = Cells(ComboBox1.ListIndex  + 4, i + 1)
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• reza_gh_tak

• 2019/06/21
      • 149
      • 24.00

آیا امکان باز شدن یک فرم داخل کادر فرم دیگر وجود دارد؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط reza_gh_tak
        آیا امکان باز شدن یک فرم داخل کادر فرم دیگر وجود دارد؟

در تاپيك ديگه پاسخ سوالتون رو عرض كردم

https://forum.exceliran.com/showthread.php/15344

کامنت

چند لحظه..