سلام خدمت دوستان من یک فایل دارم که سل ها در آن با استفاده از conditional formatting رنگی شده است حالا به نظر شما چکار کنم که فقط هنگام پرینت این شرایط conditional formatting حذف بشن خودکار
حذف شرایط conditional formatting هنگام پرینت
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
در فایل پیوست خانه های بزرگتر و مساوی 50 در جدول رنگی می شوند.
بنده کامبوباکسی رو هم اضافه کردم اکنون بوسیله تابع and در کندیشنال فرمتینگ میشه اون رو فعال یا غیر فعال کرد.فایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
- - - Updated - - -
ارسال فایایلمفایل های پیوست شدهکامنت
-
-
-
سلام خدمت دوستان الان من دکمه print اضافه کردم فقط چند تا مشکل دارد که امیدوارم با راهنمایی دوستان حل شود
1- موقع پرینت غلاوه بر جدول ایکون دکمه ها هم پرینت می شود
2- هر سری یک دکمه جدید روی دکمه های قبلی ایجاد میشهفایل های پیوست شدهکامنت
-
با تشکر از شما دوست عزیز
تقریبا درست شد ایا نمیشه کاری کرد که عرض جدول عرض صفحه بشه یعمی علاوه بر اینکه ایکون دکمه ها و ورد پاک بشن عرض جدول هم عرض صفحه بشه و اون قسمت سمت چپ خالی نباشه و دو مورد دیگه هم اگه لطف کنید کمک کنید یکی اینکه اخطار اخر که میاد در باره دلیت می خواهم نمایش نده و یک مورد دیگه فونت جدول کوچک میشه موقع پرینت نمی دونه چرا بازم ممنونکامنت
-
با سلام الان اندازه و فونت هم درست شد فقط می خواهم اون اخطار اخر نمایش داده نشه و یک چیز دیگه توی کد نوشه شده باید برای دلیت حتما نام back weld (2) را وارد کنم چون گاهی من این دکمه را یرای جدول های دیگه با اسم های مختلف استفاده میکنم نمیشه به جای back weld (2 چیز دیگه نوشت که خودش خودکار بفهمه
بازبم خیلی ممنونفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام خدمت دوساتن من برای اینکه پیغام اخر حذف را نشان نده از یک کد زیر به معنای زدن دکمه اینتر استفاده کردم ولی کار نمیکنه ایا این کد اشتباه است؟
کد:Sub print2() Sheets("back weld").Select Sheets("back weld").Copy After:=Sheets(2) Sheets("back weld (2)").Select Cells.Select Cells.FormatConditions.Delete ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Object 1")).Select Selection.Delete Selection.PrintOut Copies:=1, Collate:=True Sheets("back weld (2)").Select ActiveWindow.SelectedSheets.Delete 'Application.OnKey "~" Application.OnKey "{ENTER}" End Sub
کامنت
-
ببخشید یک مشکل دیگه هم پیدا کردم نمی دونم چرا وقتی پرینت را میزنم دو برگه پرینت میگره البته برگه دوم سفید استکامنت
کامنت