جستجوی چندین عدد در یک لیست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Hamed1361

• 2019/07/14
    • 13

پرسش جستجوی چندین عدد در یک لیست

درود به دوستان گرامی
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

در یک صفحه دو ستون دارم که یکی نام فروشگاه ها و ستون دوم شماره محصول هست. در صفحه دوم میخوام فرمولی وارد کنم که وقتی شماره یک محصول رو در سلول اول وارد میکنم در ستون روبروش به من نشون بده که این محصول در کدام فروشگاه ها هست.
    مثلا کد یک محصول ۲۳۱۴۷۶ هست که در فروشگاه های شیراز تهران و اصفهان موجود هست . در سلول اول وقتی عدد رو وارد میکنم در ستون روبروش در ۳ سلول زیر هم اسم فروشگاه ها رو بزنه.

ممنون
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط hamed1361
    درود به دوستان گرامی
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

در یک صفحه دو ستون دارم که یکی نام فروشگاه ها و ستون دوم شماره محصول هست. در صفحه دوم میخوام فرمولی وارد کنم که وقتی شماره یک محصول رو در سلول اول وارد میکنم در ستون روبروش به من نشون بده که این محصول در کدام فروشگاه ها هست.
    مثلا کد یک محصول ۲۳۱۴۷۶ هست که در فروشگاه های شیراز تهران و اصفهان موجود هست . در سلول اول وقتی عدد رو وارد میکنم در ستون روبروش در ۳ سلول زیر هم اسم فروشگاه ها رو بزنه.

ممنون
    سلام دوست عزیز
    فرمولش میشه این، کپی کنید توی فرمول بار و Ctrl+Shift+Enter رو بزنید. قبلش رنج ها رو عوض کنید.
    رنج های استفاده شده ی من در این مثال:
    • A1:A9 نام فروشگاه
    • B1:B9 کد محصول
    • F4 سلولی که کد محصول رو برای جستجو میزنم
    • و فرمول میتونه روی هر رنج سلولی واقع در یک ستون باشه
    • و بیشترین تعداد نتایج برای نشون دادن هم باید جای عدد قرمز بدارین
    • و اگه رنجتون از 1 شروع نمیشه (مثلا من از A1 گرفتم) و از x شروع میشه باید اونجایی که Q سبز گذاشتم یه -x-1 اضافه کنید، مثلا اگه از A9 شروع میشه -8 بدارین وگرنه حذفش کنید
    • یه عدد 1 بنفش هم هست که ستونیه که نتایجو ازش بیرون میکشه که میخواستیم نام فروشگاه باشه که توی مثال من توی ستون A یعنی 1 هست

کد:
    =IF(ISERROR(INDEX(A1:B9,SMALL(IF(A1:B9=F4,ROW(A1:B9)),ROW(1:[COLOR=#ff0000]8[/COLOR]))[COLOR=#008000]Q[/COLOR],[COLOR=#ee82ee]1[/COLOR])),"",INDEX(A1:B9,SMALL(IF(A1:B9=F4,ROW(A1:B9)),ROW(1:[COLOR=#ff0000]8[/COLOR]))[COLOR=#008000]Q[/COLOR],[COLOR=#ee82ee]1[/COLOR]))
    ببخشید من شب نخوابیدم و چشمام دیگه باز نمیشه که توضیحشو تایپ کنم، اگه نیاز به توضیح داشتین بگین توضیح رو میذارم.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
      • 13

واقعا ممنونم از راهنمایی شما ولی متاسفانه نتونستم از فرمول استفاده کنم. میخواستم فایلم رو ضمیمه کنم ولی نتونستم. امکانش هست ایمیل شما رو داشته باشم که فایل رو ارسال کنم واستون که راهنمایی کنید؟

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

نوشته اصلی توسط Hamed1361
        واقعا ممنونم از راهنمایی شما ولی متاسفانه نتونستم از فرمول استفاده کنم. میخواستم فایلم رو ضمیمه کنم ولی نتونستم. امکانش هست ایمیل شما رو داشته باشم که فایل رو ارسال کنم واستون که راهنمایی کنید؟
        سلام دوست عزیز
        شما میتونید فایلتون رو توی آپلود سنترهای رایگان مثل uploadboy - picofile - hexupload و ... آپلود کنید که همه بتونن فایل رو ببینن و نظر بدن
        در ضمن اگه فایلتون اطلاعاتی داره که نمیخواید پخش بشه یا شخصی یا کاری خصوصی هست، مشابه اون یه فایل درست کنید و بفرستید
        یه نکته دیگه اینکه اگه فایلتون رو zip کنید میتونید اینجا بفرستید، شاید بخاطر فرمتش نداشته آپلود کنید.
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
          • 13

درود
          ممنون از شما
          فایل رو ضمیمه کردم
          فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام

بایستی از فرمول آرایه ای ذیل استفاده کنید و برای هر کد محصول در دو قسمت فرمول بایستی نام سلولها را اصلاح کنید

کد PHP:
            =IFERROR(INDIRECT("'July 2019'!A" &SMALL(IF($B$2=Table1[کد محصول];ROW(Table1[کد محصول]);"");ROW(A1)));""
            Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	105.3 کیلو بایت
ID:	135605
            فایل های پیوست شده

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
              • 13

واقعا ممنون

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
                • 13

سلام مجدد به دوستان گرامی
                جسارتا یه سوال دیگه پیش اومد واسم که اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

همون لیست قبل رو اگه من بخوام ایتم ها رو همزمان در دو شیت مختلف پیدا کنم چه جوری میشه؟؟ فرمول رو که واسه شیت جدید زدم جواب نداد . مثلا میخوام ایتم ها در جولای 2019 و 2018 چک بشه. فایل رو ضمیمه کردم.

ممنون از شما
                فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                  • 3341

با سلام

فرمول رو درست تایپ کردید فقط در آخر تایپ فرمول بایستی سه کلید alt+shift+enter را همزمان فشار دهید تا علامت "}" در ابتدا و انتهای فرمول ظاهر شود.

Size:	117.3 کیلو بایت
ID:	135610

Name:	index.jpg
Size:	11.5 کیلو بایت
ID:	135611

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
                    • 13

درود. ممنون از شما . طبق راهنمایی شما انجام دادم ولی خروجی شیت دوم اشتباه هست چون از هر آیتم فقط یک بار در هر فروشگاه وجود داره مثل شیت اول ولی در خروجی شیت دوم مثل عکسی که گذاشتین ۳ بار ارم و ۲ بار شیراز رو نشون میده که اشتباه هست. ممنون میشم راهنمایی کنید

سپاس

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                      • 3341

در شیت جدید وقتی دیتای موجود را به تیبل تبدیل کردید نام تیبل جدید table26 میباشد که در فرمول اصلاح نشده بود

Size:	51.9 کیلو بایت
ID:	135612
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• Hamed1361

• 2019/07/14
                        • 13

ممنون از لطف شما

کامنت